...
Gävle

Biltema Gävle

Biltema Gävle är en populär butik som är belägen i det välkända handelsområdet Hemlingby köpcentrum. Butiken har en imponerande försäljningsyta på 5 126 m² och erbjuder ett brett utbud av produkter för bilägare, hemmafixare och fritidsentusiaster. Med sitt stora sortiment lockar Biltema Gävle kunder från hela regionen.

I butiken finner man allt från bil- och cykeltillbehör till verktyg, färg, trädgårdsprodukter, båttillbehör och mycket mer. Kunder kan också ta en paus i det populära Biltema Café, där de kan njuta av en fika eller en lättare måltid. Utöver det generösa utbudet av produkter och tjänster är Biltema Gävle känd för att ha generösa öppettider, vilket innebär att kunderna kan besöka butiken när det passar dem bäst.

Översikt över Biltema Gävle

Biltema Gävle har generösa öppettider för att möjliggöra för kunder att besöka när det passar bäst.
Biltema Gävle har generösa öppettider för att möjliggöra för kunder att besöka när det passar bäst.

Biltema Gävle är ett populärt varuhus beläget på Ingenjörsgatan 9 i Gävle stad. Varuhuset har en stor försäljningsyta på 5 126 m² och är en del av handelsområdet Hemlingby köpcentrum. Med ett brett sortiment av produkter inom reservdelar och tillbehör till motorfordon förutom motorcyklar, erbjuder detta Biltema-varuhus någonting för alla.

Utöver det omfattande urvalet av produkter, finns Biltema Café inom varuhuset. Detta café är en populär plats för besökare att ta en paus och njuta av en fika eller en enkel måltid under sin shoppingrunda. Varuhuset i Gävle har totalt 1 933 anställda 2022 och har ökat med 33 personer sedan 2021.

Biltema Gävle har generösa öppettider för att möjliggöra för kunder att besöka när det passar bäst. Varuhuset är öppet från måndag till fredag mellan 07:00 och 20:00, samt lördag och söndag från 09:00 till 18:00. Det är dock viktigt att notera att öppettiderna kan variera under speciella helgdagar.

För att hitta till Biltema Gävle och dess öppettider, kan besökare använda en tjänst som VarLigger. Denna webbplats ger information om öppettider, adresser och kontaktuppgifter för olika butiker i Sverige.

I sammanfattning, Biltema Gävle är ett välbesökt varuhus, tack vare dess stora utbud och bekväma läge. Med sina generösa öppettider och Biltema Caféet, är detta varuhus i Gävle ett attraktivt shoppingalternativ för både lokalbefolkningen och turister.

Öppettider och Särskilda Dagar

Ordinarie Öppettider

Biltema Gävle har öppet måndag till fredag från 07:00 till 20:00. På lördagar och söndagar är öppettiderna 09:00 till 18:00.

Juldagen och Annandag Jul

Under julhelgen har Biltema Gävle stängt på julafton. Däremot är varuhuset öppet på både juldagen och annandag jul, med öppettider från 09:00 till 18:00.

Nyårsafton

Inför det nya året har Biltema Gävle ändrade öppettider. På nyårsafton är varuhuset öppet mellan 09:00 och 15:00, medan det håller stängt på nyårsdagen.

Kontaktinformation

Biltema Gävle är beläget på Ingenjörsgatan 9, 802 93 Gävle. Det är en populär destination för kunder som söker reservdelar, biltillbehör, heminredning och mycket annat. Här kan kunderna även njuta av Biltema Café med olika alternativ för att fylla på energi under shoppingrundan.

För att kontakta Biltema Gävle kan kunder ringa till kundservice på telefonnummer 077-520 00 00 eller skicka e-post till [email protected]. Kundserviceteamet är alltid redo att svara på frågor och hjälpa till med eventuella problem som kan uppstå.

Biltema Gävle har generösa öppettider, vilket gör det lätt för kunder att besöka butiken på en tid som passar dem. Öppettiderna är måndag till fredag 07:00-20:00, lördag 09:00-18:00 och söndag 09:00-18:00. Det är dock viktigt att notera att högtider kan påverka dessa tider, så det är bäst att kolla hemsidan för aktuella öppettider.

Om man är intresserad av att besöka andra Biltema-varuhus i närheten, finns det ett i Uppsala. Uppsala-butiken ligger på Bolandsgatan 17, 753 23 Uppsala och har liknande erbjudanden och kundservice som Gävle-butiken.

När man besöker Biltema Gävle kan man förvänta sig en trevlig och effektiv shoppingupplevelse, med kunnig personal och ett brett sortiment av produkter. Med bra öppettider och lättillgänglig kontaktinformation är Biltema Gävle ett utmärkt ställe för att hitta allt man behöver för hem, fritid och bil.

Andra Biltema Butiker

Avesta

Biltema har ett varuhus i Avesta, som är en av de närliggande städerna till Gävle. Detta varuhus erbjuder ett brett sortiment av produkter inom biltillbehör, hem, fritid, bygg och teknik. Precis som i Gävle, är kundservice och kvalitet viktiga faktorer för Biltema i Avesta.

Avesta-varuhuset har öppettider som passar de flesta, vilket gör det enkelt för kunder att besöka butiken när det passar dem bäst. Om du behöver mer specifik information om öppettider och kontaktuppgifter för Biltema Avesta, rekommenderas det att besöka deras officiella hemsida.

Förutom det stora utbudet av produkter, erbjuder Biltema Avesta även tjänster såsom köp och hämta, där kunder kan beställa varor online och hämta dem i butiken. Det kan vara en tidsbesparande lösning för dem som vill undvika att strosa runt i varuhuset.

Biltema Avesta är ett attraktivt alternativ för kunder som bor närmare Avesta än Gävle. Med sitt stora utbud av produkter och tjänster samt deras fokus på kundservice, är Biltema Avesta en pålitlig butik för alla dina behov inom biltillbehör, hem, fritid, bygg och teknik.

Nyhetsbrev och Prenumeration

Biltema Gävle erbjuder sina kunder att prenumerera på deras nyhetsbrev för att få information, inspiration och bra erbjudanden rakt i inkorgen. Genom att anmäla sig till nyhetsbrevet kan kunderna ta del av aktuella kampanjer, tips och tricks, samt vara bland de första att få reda på nyheter och prissänkningar hos Biltema Gävle.

För att prenumerera på nyhetsbrevet behöver kunden ange sin e-postadress och namn. Efter att ha gjort detta kommer ett e-postmeddelande med en bekräftelselänk skickas till den angivna adressen, och prenumerationen aktiveras först efter att länken klickats.

I samband med prenumerationen på nyhetsbrevet kan kunder med fördel även registrera sig för ett Mitt Biltema-konto, vilket innebär att man får och kan samla alla kvitton digitalt.

Nyhetsbrevet från Biltema Gävle är ett utmärkt sätt för kunder att hålla sig uppdaterade om de senaste erbjudandena, produktnyheter och kampanjer, samt att få relevant information och tips om produkter och användning. Prenumerationen är naturligtvis kostnadsfri.

Butiken och Affären i Gävle

Biltema Gävle är en populär butik som erbjuder ett brett utbud av produkter inom bilreservdelar, biltillbehör, cyklar och fritidsartiklar. Belägen på Ingenjörsgatan 9 i Gävle, är den enkel att nå för kunder som bor i området.

Butiken har generösa öppettider som underlättar för kunderna att besöka den. På vardagar, måndag till fredag, är affären öppen från kl. 07.00 till 20.00. Under helgerna, lördag och söndag, är öppettiderna mellan kl. 09.00 och 18.00. Detta gör det möjligt för kunder att handla på bekväma tider, oavsett veckodag.

Biltema Gävle erbjuder inte bara ett brett sortiment av produkter, utan har även en know-how och kompetent personal som kan ge råd och hjälp vid behov. Detta gör att kunder kan känna sig trygga och nöjda när de besöker butiken.

Förutom det stora utbudet av produkter inom de olika kategorierna, har Biltema Gävle även ett Biltema Café där kunder kan ta en paus och njuta av en fika eller en snabb måltid under sitt besök i butiken. Detta ger en komplett handelsupplevelse för kunderna och gör deras besök ännu mer bekvämt och trevligt.

Biltema Gävle är alltså en komplett och attraktiv affär för många kunder som söker kvalitetsprodukter inom de olika kategorierna, samt en trygg och professionell service.

Vanliga frågor

Vilka är öppettiderna för Biltema Gävle?

Biltema Gävle har öppettider från kl. 07.00 till 20.00. För mer information om öppettiderna, besök deras hemsida.

Finns det reservdelar på Biltema i Gävle?

Ja, Biltema Gävle erbjuder ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör för fordon. Besök deras hemsida för mer information om deras produkter och tjänster.

Vilka produkter kan jag hitta på Biltema Gävle?

Biltema Gävle erbjuder ett brett sortiment av produkter för bil, fritid, hem och arbetsplats. Du kan hitta allt från bildelar och tillbehör till hemelektronik och verktyg på Biltema Gävle.

Hur hittar jag till Biltema Gävle?

Biltema Gävle är beläget på Ingenjörsgatan 9, 802 93 Gävle, Sverige. Klicka här för att få vägbeskrivningar och mer information om butiken.

Finns det café på Biltema Gävle?

Ja, det finns ett populärt Biltema Café i Gävle. Du kan njuta av en fika eller en lättare måltid under ditt besök på Biltema Gävle.

Hur jämför sig Biltema Gävle med andra varuhus i området?

Biltema Gävle är en del av Biltema-kedjan, som är känd för att erbjuda högkvalitativa produkter till låga priser. Det är en populär destination för kunder som söker ett brett sortiment av produkter inom bil, fritid, hem och arbetsplats. Biltema Gävle kan jämföras med andra varuhus i området genom att erbjuda ett brett utbud av varor, konkurrenskraftiga priser och enkelt tillgängliga kundtjänster.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.