...
Byggvaruhus Örebro

Karl Hedin Bygghandel Örebro

Karl Hedin Bygghandel i Örebro – Allt du behöver veta om deras produkter och tjänster

Karl Hedin Bygghandel Örebro är en ledande leverantör av byggmaterial i Örebroregionen. Med en stark närvaro i Örebro har företaget blivit en pålitlig partner för byggare, entreprenörer och privatpersoner som söker högkvalitativa produkter och tjänster för sina byggprojekt. Karl Hedin Bygghandel har ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg, samt expertis och rådgivning för att hjälpa kunderna att hitta de bästa lösningarna för sina behov.

Företaget har en stark marknadsposition i Örebro och är känt för sin höga kvalitet, tillförlitlighet och kundfokus. Karl Hedin Bygghandel har ett stort utbud av produkter och tjänster, inklusive allt från grundläggande byggmaterial till avancerade verktyg och maskiner. Dessutom erbjuder företaget en mängd olika affärs- och leveransalternativ för att möta kundernas behov. Läs mer om Byggvaruhus Örebro här.

  • Karl Hedin Bygghandel Örebro är en ledande leverantör av byggmaterial i Örebroregionen med en stark marknadsposition och högkvalitativa produkter och tjänster.
  • Företaget har ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg, samt expertis och rådgivning för att hjälpa kunderna att hitta de bästa lösningarna för sina behov.
  • Karl Hedin Bygghandel erbjuder en mängd olika affärs- och leveransalternativ för att möta kundernas behov och har ett starkt fokus på kundservice.

Om Karl Hedin Bygghandel

Historia och Bakgrund

Karl Hedin Bygghandel Örebro är en del av AB Karl Hedin, ett aktiebolag som grundades 1947 av Karl Hedin. Företaget har sedan dess vuxit till en av de ledande bygghandlarna i Sverige med flera butiker runt om i landet.

Karl Hedin Bygghandel Örebro har varit en del av företaget sedan 1999 och har sedan dess erbjudit högkvalitativa byggvaror och tjänster till sina kunder. Företaget är registrerat med organisationsnummer 556027-0421 och är momsregistrerat.

Lars Birger Lindgrens Ledarskap

Sedan 2015 har Lars Birger Lindgren varit VD för AB Karl Hedin och har lett företaget genom en period av fortsatt tillväxt och utveckling. Under hans ledarskap har Karl Hedin Bygghandel Örebro fortsatt att erbjuda högkvalitativa byggvaror och tjänster till sina kunder samtidigt som man har expanderat sin verksamhet.

Företaget är registrerat för F-skatt och har en stark finansiell ställning. Karl Hedin Bygghandel Örebro har ett brett sortiment av byggvaror och tillbehör, inklusive virke, verktyg, färg och mycket mer. Kundtjänsten är känd för att vara kunnig och tillmötesgående, vilket har bidragit till företagets goda rykte och lojala kundbas.

Produkter och Tjänster

Karl Hedin Bygghandel Örebro erbjuder ett brett sortiment av byggvaror och tjänster för att hjälpa kunderna att slutföra sina byggprojekt på ett effektivt sätt. Nedan följer några av de produkter och tjänster som erbjuds.

Byggvaror och Trävaror

Karl Hedin Bygghandel Örebro erbjuder högkvalitativa byggvaror och trävaror för alla typer av byggprojekt. Deras sortiment av virke och byggsortiment är omfattande och inkluderar allt från grundläggande byggmaterial till specialiserade produkter för specifika projekt.

Målad Bergslagspanel

Karl Hedin Bygghandel Örebro erbjuder även målad bergslagspanel för kunder som söker en klassisk och tidlös look till sina byggprojekt. Deras sortiment inkluderar flera olika färger och storlekar för att passa alla behov.

Maskiner och Verktyg

Karl Hedin Bygghandel Örebro erbjuder även ett brett utbud av maskiner och verktyg för att hjälpa kunderna att slutföra sina byggprojekt på ett effektivt sätt. Deras sortiment inkluderar allt från grundläggande handverktyg till större maskiner för mer omfattande projekt.

Sammanfattningsvis erbjuder Karl Hedin Bygghandel Örebro ett omfattande sortiment av högkvalitativa byggvaror och tjänster för att hjälpa kunderna att slutföra sina byggprojekt på ett effektivt sätt.

Affärs- och Leveransinformation

Transportlösningar

Karl Hedin Bygghandel Örebro erbjuder ett brett utbud av transportlösningar för att möta kundernas behov. Oavsett om du behöver leverans till din arbetsplats eller hem, så har Karl Hedin Bygghandel Örebro en lösning som passar dig. Företaget har ett eget transportnätverk och samarbetar med pålitliga transportörer för att säkerställa snabba och pålitliga leveranser.

Proffskundservice

Karl Hedin Bygghandel Örebro är stolta över att erbjuda en högkvalitativ proffskundservice. Företaget har ett team av kunniga säljare som är experter på byggmaterial och kan hjälpa dig att hitta rätt produkter för dina projekt. Oavsett om du är en erfaren entreprenör eller en nybörjare, så kan Karl Hedin Bygghandel Örebro hjälpa dig att göra dina projekt till verklighet.

Företaget tar ansvar för att säkerställa att proffsen handlar med förtroende hos Karl Hedin Bygghandel Örebro. Detta innebär att företaget alltid strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Karl Hedin Bygghandel Örebro är också engagerade i att erbjuda en hållbar verksamhet genom att erbjuda miljövänliga alternativ och genom att minska sin påverkan på miljön.

Marknadsposition

Karl Hedin Bygghandel Örebro har etablerat sig som en av de ledande leverantörerna av byggmaterial i regionen. Företaget har en stark närvaro på marknaden och erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Ledande Leverantörer

Karl Hedin Bygghandel Örebro arbetar med några av de mest pålitliga och kända leverantörerna i branschen. Företaget har etablerat starka relationer med dessa leverantörer för att säkerställa att kunderna får tillgång till de bästa produkterna på marknaden. Bland de ledande leverantörerna som Karl Hedin Bygghandel Örebro samarbetar med finns exempelvis Saint-Gobain, Knauf, Weber, Norgips och Rockwool.

Partihandel

Karl Hedin Bygghandel Örebro erbjuder också partihandel med virke och andra byggmaterial. Företaget har en stor lagerkapacitet och kan erbjuda stora volymer av produkter till företag och entreprenörer till förmånliga priser. Karl Hedin Bygghandel Örebro har etablerat sig som en pålitlig och pålitlig partner för företag som behöver stora volymer av byggmaterial till sina projekt.

Sammanfattningsvis har Karl Hedin Bygghandel Örebro etablerat sig som en pålitlig och kunnig aktör på marknaden för byggmaterial. Företaget arbetar med ledande leverantörer och erbjuder partihandel med virke och andra byggmaterial till konkurrenskraftiga priser.

Expertis och Rådgivning

Karl Hedin Bygghandel Örebro erbjuder en omfattande expertis och rådgivningstjänst till sina kunder. Oavsett om det gäller materialval eller byggprojektsråd, är deras kunniga personal alltid redo att hjälpa till.

Materialval

Att välja rätt material är avgörande för att få ett lyckat byggprojekt. Karl Hedin Bygghandel Örebro har ett brett sortiment av högkvalitativa byggmaterial från välkända tillverkare. Deras personal kan ge råd om vilka material som passar bäst för olika projekt och hur man kan optimera kostnaderna utan att kompromissa med kvaliteten.

Byggprojektsråd

Karl Hedin Bygghandel Örebro har lång erfarenhet av byggprojekt och kan erbjuda rådgivning om allt från planering till genomförande. Deras personal kan hjälpa till med att ta fram ritningar och beräkna materialbehov, samt ge tips och råd om hur man kan optimera byggprocessen för att spara tid och pengar.

Sammanfattningsvis, Karl Hedin Bygghandel Örebro har en omfattande expertis och rådgivningstjänst som kan hjälpa kunder med allt från materialval till byggprojektsråd. Deras kunniga personal är alltid redo att hjälpa till och ge råd för att säkerställa ett lyckat byggprojekt.

Företagsfakta

Anställda och Omsättning

Karl Hedin Bygghandel Örebro är en del av Karl Hedin-koncernen och är en av de ledande bygghandelskedjorna i Sverige. Företaget har ett stort antal anställda och en årlig omsättning på flera miljarder kronor.

Företaget har ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg för såväl privatpersoner som företag. Karl Hedin Bygghandel Örebro har också ett eget lager och kan erbjuda snabba leveranser till sina kunder.

SNI och Branschdata

Karl Hedin Bygghandel Örebro är verksam inom SNI-koden 4752 – Byggvaruhandel med brett sortiment. Inom denna bransch är företaget en av de största aktörerna i Sverige.

Byggvaruhandeln i Sverige har under de senaste åren haft en stadig tillväxt och förväntas fortsätta växa i framtiden. Karl Hedin Bygghandel Örebro är väl positionerat för att dra nytta av denna tillväxt och fortsätta vara en ledande aktör inom branschen.

Sammanfattningsvis är Karl Hedin Bygghandel Örebro en pålitlig och erfaren bygghandelskedja med ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg. Företaget har en stark närvaro inom branschen och är väl positionerat för att dra nytta av den ökande efterfrågan på byggvaror i Sverige.

Karl Hedin Bygghandel i Örebro

Karl Hedin Bygghandel i Örebro är en del av Karl Hedin-koncernen, som är en av Sveriges ledande byggvaruhandlare. Företaget har en stark lokal närvaro i Örebro och erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter för både privatpersoner och företag.

Lokal Närvaro

Karl Hedin Bygghandel i Örebro är beläget på [adressen], vilket gör det enkelt att besöka butiken och få personlig hjälp och rådgivning från kunnig personal. Företaget har också en stark lokal förankring och samarbetar med lokala leverantörer för att kunna erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Tjänster i Örebro

Karl Hedin Bygghandel i Örebro erbjuder ett brett utbud av tjänster för att underlätta för kunderna. Bland annat kan man få hjälp med sågning och kapning av trävaror, samt leverans av byggmaterial till byggarbetsplatsen. Företaget har också en webbshop där man kan beställa produkter och få dem levererade direkt till dörren.

För kunder som behöver hjälp med större projekt kan Karl Hedin Bygghandel i Örebro erbjuda skräddarsydda lösningar och projektstyrning. Företaget har också ett eget sågverk där man kan få specialbeställda trävaror som passar perfekt till projektet.

Sammanfattningsvis är Karl Hedin Bygghandel i Örebro en pålitlig och kunnig partner för alla som behöver byggmaterial eller hjälp med byggprojekt. Med sin starka lokal förankring och breda utbud av tjänster är företaget en självklar aktör på den lokala marknaden.

Kundfokus

På Karl Hedin Bygghandel Örebro är kundfokus en av de viktigaste faktorerna för att säkerställa nöjda kunder. Företaget strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster för både proffs och privatpersoner.

Proffsens Val

För proffs är det viktigt att ha tillgång till ett brett sortiment av produkter som passar deras specifika behov. Karl Hedin Bygghandel Örebro erbjuder därför ett stort utbud av produkter från välkända leverantörer, vilket gör det enkelt för proffs att hitta det de behöver på ett och samma ställe.

Företaget har också kunniga säljare som kan hjälpa proffsen att hitta de bästa produkterna för deras projekt. Säljarna har en bred kunskap om produkterna och kan ge råd och rekommendationer baserat på proffsens specifika behov.

Kundservice

Karl Hedin Bygghandel Örebro strävar efter att ge en hög nivå av kundservice för att säkerställa nöjda kunder. Kundserviceavdelningen är tillgänglig för att besvara frågor och ge råd om produkter och tjänster.

Företaget erbjuder också enkel och smidig beställning via telefon eller online. Leveranser sker snabbt och effektivt för att säkerställa att kunderna får sina produkter i tid.

Sammanfattningsvis är Karl Hedin Bygghandel Örebro dedikerade till att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster för både proffs och privatpersoner. Företaget har kunniga säljare och en hög nivå av kundservice för att säkerställa nöjda kunder.

Vanliga frågor

Vilka produkter finns tillgängliga hos Karl Hedin Bygghandel i Örebro?

Karl Hedin Bygghandel i Örebro erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg för både professionella och privatpersoner. Du hittar allt från trävaror och isolering till färg och tapeter. De har även ett stort utbud av verktyg och maskiner för olika ändamål.

Vilka är de senaste kampanjerna hos Karl Hedin Bygghandel?

Karl Hedin Bygghandel har ofta olika kampanjer och erbjudanden på sina produkter. För att ta del av de senaste kampanjerna kan du besöka deras hemsida eller besöka deras butik i Örebro.

Hur kan jag få rabatt när jag handlar på Karl Hedin Bygghandel?

Karl Hedin Bygghandel erbjuder ibland rabatter på utvalda produkter eller vid köp över en viss summa. För att ta del av rabatterna kan du hålla koll på deras hemsida eller besöka deras butik i Örebro.

Är Karl Hedin Bygghandel öppen på söndagar?

Karl Hedin Bygghandel i Örebro har öppet måndag till fredag från kl. 07:00 till 17:00 och lördag från kl. 09:00 till 14:00. De har stängt på söndagar.

Vilka tjänster erbjuder Karl Hedin Bygghandel för hemrenovering?

Karl Hedin Bygghandel erbjuder olika tjänster för hemrenovering, såsom köksplanering och badrumsrenovering. De har även kunniga medarbetare som kan ge råd och tips om olika renoveringsprojekt.

Hur jämför sig Karl Hedin Bygghandels sortiment med Beijer Byggmaterial i Örebro?

Karl Hedin Bygghandel och Beijer Byggmaterial erbjuder båda ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg. Det kan vara värt att besöka båda butikerna för att jämföra utbud och priser för att hitta det som passar dig bäst.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.