...
Gävle

Lediga jobb i Gävle

Gävle är en stad med många möjligheter för den som söker arbete. Med en bred arbetsmarknad som sträcker sig över flera olika branscher, kan det ofta kännas överväldigande att hitta rätt lediga jobb i Gävle. Det är därför viktigt att veta var man kan leta efter det perfekta jobbet som passar ens kvalifikationer och intressen.

En bra början för att hitta lediga jobb i Gävle är att besöka olika jobbsökningssidor och arbetsförmedlingsplatser online, såsom Indeed och Ledigajobb.se. Dessa webbsidor samlar lediga jobb från många olika källor och erbjuder en enkel sökfunktion för att göra det lättare att hitta rätt typ av jobb. Även Gävle kommuns egen webbplats kan vara en nyttig resurs för att hitta jobbmöjligheter inom kommunen och bidra till att göra staden ännu bättre.

Gävle erbjuder många potentiella arbetstillfällen för arbetssökande. Här är några av de populäraste sektorerna inom vilka man kan hitta lediga jobb.
Gävle erbjuder många potentiella arbetstillfällen för arbetssökande. Här är några av de populäraste sektorerna inom vilka man kan hitta lediga jobb.

Jobba i Gävle

Gävle erbjuder många potentiella arbetstillfällen för arbetssökande. Här är några av de populäraste sektorerna inom vilka man kan hitta lediga jobb.

Administration

Det finns en mängd lediga jobb inom administration i Gävle, såväl heltid som deltid. Jobbsökare med erfarenhet inom kontorsarbetsmiljöer kan överväga dessa möjligheter. Gävle kommun och många privata företag söker regelbundet administrativ personal.

Försäljning

För personer med förmåga att sälja och skapa goda kundrelationer finns lediga jobb inom försäljningssektorn. Gävle erbjuder försäljningsjobb både i butiker och företag med fokus på B2B-försäljning.

Säkerhet

Säkerhetsindustrin i Gävle söker kontinuerligt efter nya medarbetare, både för heltids- och deltidsanställningar. Säkerhetstjänster innefattar positioner inom väktaryrket och övervakningscentraler.

Hälso och Sjukvård

Jobb inom hälso- och sjukvårdssektorn är efterfrågade och Gävle har flera lediga jobb inom denna sektor. Både offentliga och privata vårdgivare söker sjuksköterskor, läkare och annan vårdpersonal.

Bank

Banksektorn i Gävle erbjuder möjligheter inom kundtjänst, ekonomi, och rådgivning. Jobbsökare med rätt kompetens och erfarenhet kan hitta lediga jobb inom bankväsendet.

Butik

Butiksarbete i Gävle omfattar alltifrån försäljning och kundservice till inköp och varuhantering. Här finns både heltids- och deltidsjobb för dem som har erfarenhet inom detaljhandeln eller vill bygga på sin erfarenhet inom detta yrkesområde.

Teknisk

Tekniksektorn i Gävle växer kontinuerligt, och jobbmöjligheter finns inom allt från IT och programmering till ingenjörsarbete och produktutveckling. Genom att fokusera på tekniska jobb kan arbetssökande hitta både spännande och välavlönade positioner i Gävle.

IT Jobb i Gävle

I Gävle finns det flera möjligheter för den som är intresserad av en karriär inom IT-branschen. Det finns erbjudanden både på heltid och deltid, vilket gör att det finns alternativ för olika typer av arbetssökande.

En av de viktigaste faktorerna när man söker en IT-tjänst i Gävle är erfarenhet. Företagen söker ofta efter personer med både bred och djup erfarenhet inom sina respektive områden, såsom programmering, projektledning, IT-support och systemadministration. Det är också vanligt att företagen efterfrågar viss teknisk kompetens inom specifika programmeringsspråk, plattformar eller system.

Några av Gävles största arbetsgivare inom IT-sektorn är Region Gävleborg och privata företag som InfoCare och Academic Work. Borta jobbportalerna som Indeed och Jobted kan du hitta aktuella platsannonser för IT-jobb inom Gävle. Det är viktigt att följa de senaste annonserna och snabbt skicka din sökning till relevanta positioner, eftersom konkurrensen kan vara hög inom branschen.

När du söker efter IT-jobb i Gävle bör du även uppmärksamma de olika typer av kontrakt och arbetssätt som erbjuds. Det finns både fasta anställningar och konsultuppdrag, vilket passar olika personers önskemål och livssituation. Att arbeta som en extern konsult kan vara en bra möjlighet för den som vill ha mer frihet och flexibilitet i sitt arbetsliv, medan en fast anställning ger större trygghet och stabilitet.

Sammanfattningsvis finns det flera chanser för den som önskar en IT-karriär i Gävle. Oavsett om du är nyutexaminerad eller en erfaren yrkesperson finns det många möjligheter att hitta rätt jobb för dig inom IT-branschen. Ta dig tid att undersöka de bästa jobbportalerna, följ platsannonser och ansök snabbt för att maximera dina chanser att lyckas i din jobbsökning.

Ekonomi Jobb i Gävle

Ekonom

I Gävle finns det flera möjligheter för dig som söker en ekonomroll. Både företag och organisationer behöver ekonomer för att hantera deras redovisning, budget och prognoser. Ekonomer kan arbeta både heltid och deltid, och även erfarna kandidater kan hitta intressanta möjligheter i staden. Även om många ekonomer arbetar på kontor, kan vissa roller innebära arbete på distans eller i flexibla arbetsmiljöer.

Handläggare

Gävle erbjuder också jobbmöjligheter inom handläggning där man kan arbeta med administrativa och operativa uppgifter inom olika sektorer. Handläggare kan ansvara för att hantera ärenden, kommunicera med kollegor och kunder, samt fatta beslut inom sina ansvarsområden. Handläggare kan arbeta både heltid och deltid och ansvarsområdena kan variera beroende på vilken sektor man är verksam inom.

Inköp

Inom inköpsområdet finns det möjlighet att arbeta som inköpare i Gävle. Inköpare ansvarar för att förhandla avtal, skapa relationer med leverantörer och se till att företagets material- och produktbehov tillgodoses på bästa sätt. Detta kan innebära att upprätta inköpsstrategier, analysera marknadsförhållanden och bedöma leverantörsportföljer. Jobbmöjligheter inom inköp kan innebära både heltid och deltid.

Kommunikatör

För dem som är intresserade av kommunikation och marknadsföring kan det finnas jobb inom Gävle som kommunikatör. Kommunikatörer ansvarar för att hantera företagets interna och externa kommunikation, vilket kan innebära att skapa och genomföra kommunikationsstrategier, producera informationsmaterial och samordna evenemang. Kommunikatörsjobb kan variera i omfattning från heltid till deltid.

Löner

Gävle kan erbjuda jobbmöjligheter för dem som vill arbeta med löner och personaladministration. Löneadministratörer ansvarar för att se till att företagets löneutbetalningar sker korrekt och att lönedokumentationen upprätthålls. Arbetsuppgifter kan inkludera hantering av frånvaroregistrering, beräkning av semesterlön och rapportering till myndigheter. På många företag kan löneadministratörer också vara involverade i andra HR-relaterade uppgifter.

Kundkommunikatör

För dem som är intresserade av att arbeta med kundrelationer finns det möjligheter i Gävle att arbeta som kundkommunikatör. Dessa roller innebär oftast att man arbetar på en kundtjänstavdelning där man ansvarar för att besvara kundfrågor, lösa eventuella problem och ge vägledning om företagets produkter eller tjänster. Kommunikationen med kunderna kan ske via telefon, e-post eller sociala medier. Kundkommunikatörer kan arbeta heltid eller deltid.

Utbildning och förskolläraring Jobb

Förskollärare

I Gävle finns det många lediga tjänster för förskollärare. Här har arbetsgivare både heltids- och deltidsanställningar tillgängliga, vilket ger möjlighet till flexibilitet i arbetet. Som förskollärare ansvarar du för att planera och genomföra pedagogiska aktiviteter samt att utveckla barnens lärande och utveckling.

Lärare

Förutom jobb inom förskola finns det även lediga lärartjänster i Gävle. Här kan du hitta anställningar inom både grundskola och gymnasium. Som lärare har du ansvaret för elevernas utbildning och utveckling genom att planera, genomföra och följa upp undervisningen i olika ämnen.

Utbildning

I Gävle erbjuds det även tjänster inom utbildningssektorn för dig som är intresserad av att arbeta med utbildningsfrågor och administration. Här kan du hitta jobb som utbildningskoordinator, studie- och yrkesvägledare eller administrativ assistent inom skolans område.

Åbyggeby skola

Ett exempel på en skola i Gävle som söker personal är Åbyggeby skola. Skolan söker lärare och förskollärare för både heltids- och deltidsanställningar. Här kan du arbeta med att stötta elevernas lärande och utveckling, samt vara en del av skolans engagerade och kompetenta arbetslag.

Personlig Assistent

För dig som är intresserad av att arbeta inom vård och omsorg finns det även lediga tjänster som personlig assistent i Gävle. I denna roll arbetar du med att stödja en person med funktionsnedsättning i vardagen och hjälpa till med olika typer av sysslor och aktiviteter. Som personlig assistent krävs det att du är ansvarstagande, flexibel och lyhörd för individens behov och önskemål.

Ledsagarjobb i Gävle

Gävle Parkeringservice AB

Gävle Parkeringservice AB är ett företag som erbjuder tjänster inom parkering och trafik. De söker ofta efter kundkommunikatörer i Gävle för att förbättra kundupplevelsen och lösa problem relaterade till parkering.

Säljare

Lediga jobb för säljare finns även att hitta i och runt Gävle. Dessa befattningar kan vara både för erfarna och oerfarna sökande. Roller som säljare innefattar att sälja varor, upprätthålla kundrelationer och att öka försäljningen genom effektiva säljstrategier.

Kontor

Jobb inom kontorsarbete, som ekonomer och administratörer, är också tillgängliga i Gävle. Dessa lediga jobb kan inkludera att hantera ekonomiska transaktioner, organisera projekt, förbereda rapporter och övervaka budgeten.

Extrajobb

För personer som är intresserade av att hitta extrajobb i Gävle finns det flera möjligheter. Det kan innebära arbeten som personlig assistent, stödassistent eller annan flexibel arbetsroll för att passa ens behov och tid.

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen är en stor resurs för att hitta lediga jobb i Gävle. Där kan man söka bland tusentals lediga jobb och hitta rätt match för ens kvalifikationer och erfarenhet. Man kan även lägga upp sitt CV och bevaka lediga jobb som matchar ens profil.

Hälso- och Sjukvård Jobb i Gävle

Gävle är en stad med en växande hälso- och sjukvårdssektor, och här finns möjligheter för dig som söker lediga jobb inom området. I denna sektion kommer vi att gå igenom några exempel på yrken som är populära inom hälso- och sjukvården.

Sjuksköterska

Det finns flera lediga jobb för sjuksköterskor i Gävle kommun. Sjuksköterskor är en viktig del av sjukvården och arbetar med att undersöka och behandla patienter samt att ge råd och stöd. De arbetar både inom kommun och på privata vårdgivare, där de kan specialisera sig på olika områden.

Undersköterska

Undersköterskor arbetar inom både hälso- och sjukvården och har ansvar för att ge omvårdnad och stöttning till patienter. Inom hälso- och sjukvården kan de arbeta på äldreboenden, rehabiliteringskliniker eller sjukhus. Jobbportaler såsom Jooble visar lediga jobb för undersköterskor i Gävle.

Skötare

Skötare är ett yrke inom hälso- och sjukvården som fokuserar på att ge stöd och omvårdnad till personer med psykiska funktionsnedsättningar eller funktionshinder. Skötare arbetar på olika vård- och omsorgsboenden och gör sitt bästa för att skapa en trygg och trivsam miljö för sina patienter.

Sjuksköterskor

Sjuksköterskor är en samling av olika specialiseringar inom hälso- och sjukvården. Dessa specialiseringar kan omfatta intensivvård, barnmorska, anestesiolog eller onkolog. Gävle erbjuder möjligheter för sjuksköterskor att utvecklas och hitta lediga jobb inom sitt yrkesområde, även på Gävle Sjukhus.

Hälso- och sjukvården i Gävle ger dig möjligheter att utveckla din karriär inom detta viktiga område. Genom att söka lediga jobb på olika jobbportaler och kontakta potentiella arbetsgivare kan du hitta en tjänst som passar din sökning och dina kvalifikationer.

Tv Jobb i Gävle

I Gävle finns det flera möjligheter för den som söker jobb inom tv-branschen. Både deltids- och heltidsanställningar erbjuds, vilket gör det möjligt för arbetssökande att hitta en tjänst som passar deras önskemål och erfarenhetsnivå.

En viktig sak att komma ihåg när man söker tv-jobb i Gävle är att det kan vara konkurrens om de lediga platserna. Det är därför viktigt att vara aktiv i sin sökning och att skapa en attraktiv ansökan som kan hjälpa till att sticka ut ur mängden. Det finns flera jobbsajter, som exempelvis Jooble, där man kan hitta aktuella annonser inom tv-branschen i Gävle.

Några av de jobb som kan finnas tillgängliga inom tv i Gävle inkluderar producentrollen, tv-journalistik, tekniker och kameraman. Det är viktigt att vara medveten om vilka färdigheter och kvalifikationer som krävs för varje specifik roll för att öka chansen att få jobbet.

För att söka tv-jobb i Gävle är det rekommenderat att:
  • Skapa en professionell profil på sociala medier som LinkedIn
  • Använda sig av nätverk och kontakter inom branschen
  • Delta i branschrelaterade events och möten
  • Skicka spontanansökningar till produktionsbolag i Gävle och närliggande städer

Genom att följa dessa tips ökar chanserna att hitta lediga tv-jobb i Gävle och att påbörja en framgångsrik karriär inom tv-branschen. Om man är villig att sätta in tid och ansträngning i sin jobbsökning kommer det att löna sig i längden.

Söker Jobb inom Gävle

Gävle är en stad i Sverige som erbjuder många möjligheter för dem som söker arbete. Denna sektion kommer att fokusera på två områden i närheten av Gävle, nämligen Svenska och Valbo.

Svenska

Svenska området i Gävle är känt för sina mångsidiga karriärmöjligheter. Här finns bland annat jobb inom IT, teknik, ekonomi, kundtjänst, sälj och marknad. Beroende på din erfarenhetsnivå och färdigheter kan du hitta lediga jobb på Indeed och Ledigajobb.se, där det finns över 571 lediga jobb i och kring Gävle. En annan viktig resurs för att söka jobb är Gävle kommuns hemsida. Här kan du hitta intressanta och utmanande jobb med över 8 000 kollegor och möjligheter för dig att utvecklas inom olika sektorer.

Valbo

Valbo, beläget nära Gävle, är också attraktivt för den som söker arbete. Här finns en mängd olika positioner inom en rad olika branscher, från personlig assistent till ekonom på kontor. För att hitta jobb inom Valbo kan du använda dig av sökmotorer som Indeed och Bravura, där du kan hitta lediga tjänster för dig med 0-8 års erfarenhet. Genom att utforska olika plattformar och göra noggranna sökningar kan du hitta intressanta och spännande möjligheter i både Svenska och Valbo områdena inom Gävle. Det är viktigt att vara aktiv i din sökning och ta vara på de resurser som finns tillgängliga för att öka chansen att hitta drömjobbet.

Vanliga frågor

Vilka företag anställer i Gävle?

I Gävle finns det många företag som anställer inom olika branscher, såsom Garda Alarm, byggnadsarbetare och många andra yrken.

Hur hittar jag lediga jobb inom kommunen?

Lediga jobb inom Gävle kommun kan hittas på deras officiella webbplats, där du kan söka och filtrera bland de tillgängliga jobben.

Vilka jobbmöjligheter finns i Sandviken?

För att hitta lediga jobb i Sandviken, besök Ledigajobb.se, där du hittar över 589 lediga jobb i och kring området.

Finns det sommarjobb i Gävle?

Sommarjobb i Gävle kan hittas på olika jobbsökarsajter som Arbetsförmedlingen och Ledigajobb.se. Det rekommenderas att söka regelbundet under våren för att hitta lediga sommarjobb.

Hur fungerar Platsbanken för jobbsökande?

Platsbanken är Arbetsförmedlingens jobbsökarsajt som listar tusentals lediga jobb över hela Sverige. Du kan söka och filtrera uppdrag efter yrke, område och anställningstyp.

Kontaktuppgifter till Bemanningsenheten?

För att få kontaktuppgifter till Bemanningsenheten, bör du besöka respektive organisations hemsida eller kontakta dem direkt via telefon eller e-post. Gävle kommun, till exempel, har en sida för att få mer information om jobbmöjligheter och kontaktuppgifter.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.