...
Byggvaruhus Örebro

Byggmax Örebro

Byggmax Örebro – Allt du behöver veta om butiken och dess sortiment

Byggmax Örebro är en av de mest populära butikerna för byggvaror i Örebro. Butiken har ett stort utbud av byggmaterial och verktyg för både hemmafixare och proffs. Byggmax Örebro är en del av Byggmax-kedjan som har över 160 butiker i Sverige, Norge och Finland.

Om du letar efter högkvalitativa byggvaror till ett överkomligt pris, är Byggmax Örebro platsen för dig. Butiken har ett brett sortiment av produkter som inkluderar allt från trä till färg och tapeter. Förutom produkterna erbjuder Byggmax Örebro även olika tjänster och support för att hjälpa sina kunder med sina byggprojekt.

  • Byggmax Örebro är en av de mest populära butikerna för byggvaror i Örebro.
  • Butiken har ett stort utbud av byggmaterial och verktyg för både hemmafixare och proffs.
  • Förutom produkterna erbjuder Byggmax Örebro även olika tjänster och support för att hjälpa sina kunder med sina byggprojekt.

Om Byggmax Örebro

Byggmax Örebro är en specialiserad butikshandel som är registrerat i Sverige. Butiken är en del av Byggmax AB, som är ett ledande företag inom detaljhandel för byggvaror. Byggmax AB är en del av Byggmax Group AB, med Karl Hugo Sandlund som VD.

Historik och Bakgrund

Byggmax Örebro öppnade sin första butik år 2003. Sedan dess har företaget växt och har nu flera butiker runt om i Sverige. Byggmax Örebro fokuserar på att erbjuda hög kvalitet på sina produkter till konkurrenskraftiga priser.

Varför Välja Byggmax?

Byggmax Örebro erbjuder ett brett sortiment av byggvaror, från verktyg till färg och tapeter. Butiken har ett stort utbud av produkter för både hemmafixare och professionella hantverkare. Byggmax Örebro strävar efter att erbjuda produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Hållbarhet och Ansvar

Byggmax Örebro är engagerade i hållbarhet och ansvar. Företaget arbetar för att minska sin påverkan på miljön genom att erbjuda miljövänliga produkter och genom att minska sin egen energiförbrukning. Byggmax Örebro är också engagerade i socialt ansvarstagande och stödjer olika välgörenhetsorganisationer.

Ledning

Byggmax Örebro är en del av Byggmax AB, som leds av Karl Hugo Sandlund som VD. Sandlund har en gedigen bakgrund inom detaljhandel och har lett företaget sedan 2017. Under hans ledning har Byggmax AB fortsatt att växa och utvecklas.

Produktsortiment

Byggmax Örebro är en specialiserad butikshandel med virke och byggvaror. Butiken har ett brett sortiment av produkter för både hemmafixare och professionella. Nedan följer en översikt av de olika kategorierna av produkter som finns tillgängliga på Byggmax Örebro.

Virke och Byggmaterial

Byggmax Örebro erbjuder ett stort utbud av virke och byggmaterial. Detta inkluderar allt från träreglar, plywood och spånskivor till isolering och gips. Butiken har även ett sortiment av verktyg och tillbehör för att underlätta byggprojekt.

Golv och Kakel

Byggmax Örebro har ett brett sortiment av golv och kakel. Detta inkluderar trägolv, laminatgolv och klinkerplattor. Butiken erbjuder även tillbehör som golvlister och fogmassa.

Järn och VVS

Butiken har ett stort utbud av järn och VVS-varor. Detta inkluderar allt från rör och rördelar till handfat och toaletter. Butiken erbjuder även verktyg och tillbehör för att underlätta installationen av VVS-produkter.

Trädgård och Utemiljö

Byggmax Örebro erbjuder även produkter för trädgård och utemiljö. Detta inkluderar trädgårdsmöbler, grillar och trädgårdsverktyg. Butiken har även ett sortiment av marksten och trall för att skapa en fin uteplats.

Fönster och Värme

Byggmax Örebro har även ett sortiment av fönster och värme. Detta inkluderar allt från fönster i olika storlekar och modeller till värmepumpar och radiatorer. Butiken erbjuder även tillbehör som termostater och rökgasfläktar.

Sammanfattningsvis har Byggmax Örebro ett brett sortiment av produkter för både hemmafixare och professionella. Butiken erbjuder produkter inom kategorierna virke, golv, järn, VVS, trädgård, fönster och värme.

Tjänster och Support

Byggmax Örebro erbjuder ett brett utbud av tjänster och support för sina kunder. Här är några av de viktigaste:

Kundtjänst

Byggmax Örebro har en kundtjänst som är tillgänglig för att hjälpa kunder med alla frågor och problem. Kundtjänsten kan nås via telefon, e-post eller genom att besöka en av butikerna. Kunder kan också använda Byggmax mobilapp för att få hjälp och stöd.

Guider och Rådgivning

Byggmax Örebro har ett stort utbud av guider och rådgivning för att hjälpa kunder att göra de bästa valen. Dessa guider och rådgivning är tillgängliga i kataloger, nyhetsbrev och på Byggmax hemsida. Kunder kan också få personlig rådgivning i butiken eller via telefon.

Byggmax Appen

Byggmax mobilapp är ett användbart verktyg för kunder som vill ha tillgång till Byggmax sortiment och tjänster på språng. Appen ger tillgång till kataloger, erbjudanden och guider och kan laddas ner gratis från App Store eller Google Play. Appen är också tillgänglig i mobilformat för enkel användning på mindre skärmar.

Sammanfattningsvis erbjuder Byggmax Örebro en omfattande tjänster och support för sina kunder, inklusive kundtjänst, guider och rådgivning samt en användbar mobilapp. Kunder kan vara säkra på att de får kvalitativ support och hjälp när de handlar hos Byggmax Örebro.

Besök Butiken

Byggmax i Örebro är en specialiserad butikshandel som erbjuder ett brett sortiment av byggvaror till låga priser. Butiken är belägen på en lättillgänglig adress och har generösa öppettider för att passa kundernas behov.

Öppettider och Adress

Byggmax i Örebro har öppet alla dagar i veckan för att ge kunderna maximal flexibilitet. Butiken öppnar klockan 7 på vardagar och stänger klockan 20 på kvällen. På helgerna har butiken något kortare öppettider, med öppningstider från klockan 9 på lördagar och 10 på söndagar. Butiken är belägen på Industrigatan 21, vilket är enkelt att hitta och har gott om parkeringsplatser.

Shoppingupplevelse

Besöker man Byggmax i Örebro har man möjlighet att handla i en välorganiserad butik med ett brett sortiment av byggvaror. Butiken har en öppen planlösning med tydliga avdelningar och skyltar som gör det enkelt att hitta rätt. Personalen är kunnig och hjälpsam och kan svara på alla frågor om produkterna.

Kunderna kan förvänta sig att hitta allt de behöver för att genomföra sina byggprojekt, från verktyg och maskiner till material och tillbehör. Butiken har även en hemsida där kunderna kan beställa produkter online och få dem levererade till sin dörr.

Sammanfattningsvis är Byggmax i Örebro en utmärkt butik för alla som behöver byggmaterial till låga priser. Med generösa öppettider och kunnig personal är det enkelt att hitta allt man behöver för att genomföra sina byggprojekt.

Företagsinformation

Byggmax Örebro är en del av Byggmax AB, ett aktiebolag som grundades 1993 och är noterat på Nasdaq Stockholm. Företaget är specialiserat på försäljning av byggmaterial och har ett brett sortiment av produkter för både hemmafixare och yrkesproffs.

Organisationsnummer och Registrering

Byggmax AB har organisationsnummer 556656-3531 och är registrerat för F-skatt samt momsregistrering. Enligt Svensk Näringsgrensindelning (SNI) är företaget verksamt inom kategorin ”Specialiserad butikshandel med byggvaror”.

Byggmax Örebro är en del av Byggmax-kedjan och är registrerat för F-skatt och momsregistrering. Som en del av Swedol-koncernen samarbetar Byggmax Örebro med andra företag inom branschen för att kunna erbjuda sina kunder ett ännu bredare utbud av byggmaterial.

Sammanfattningsvis är Byggmax Örebro en pålitlig leverantör av byggmaterial och har ett starkt samarbete med andra företag inom branschen för att erbjuda sina kunder det bästa utbudet av produkter.

Kontaktuppgifter

Byggmax Örebro är en av de ledande byggvaruhuskedjorna i Sverige. För att kontakta dem kan du använda följande kontaktuppgifter:

  • Telefon: Ring Byggmax Örebro på 0771-890 089 eller +46 771890089 för att tala med deras kundtjänst. Du kan också ringa på +46771890089 eller 0046771890089.
  • E-post: Skicka ett meddelande till Byggmax Örebro på deras e-postadress [email protected] för att få svar på dina frågor.
  • Adress: Besök Byggmax Örebro personligen på deras adress, som är Fabriksgatan 6, 702 23 Örebro.
  • Hemsida: För att få mer information om Byggmax Örebro och deras produkter kan du besöka deras hemsida på www.byggmax.se.

Oavsett vilken kontaktmetod du väljer kan du lita på att Byggmax Örebro kommer att besvara dina frågor professionellt och snabbt.

För Hemmafixare och Proffs

Byggmax Örebro är det perfekta valet för både hemmafixare och proffs. De har ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser, vilket gör dem till en av de mest pålitliga butikerna på marknaden.

För hemmafixare som söker efter produkter för att renovera eller bygga om sitt hem, erbjuder Byggmax Örebro allt från verktyg och färg till golv och tapeter. Deras sortiment är utformat för att passa alla behov och budgetar, och deras kunniga personal finns alltid till hands för att ge råd och hjälp.

Proffs kommer också att uppskatta det breda utbudet av produkter som Byggmax Örebro erbjuder. De har allt från byggmaterial och verktyg till maskiner och utrustning, vilket gör dem till en av de mest mångsidiga butikerna på marknaden. Dessutom erbjuder de snabb leverans och utmärkt kundservice för att säkerställa att proffs alltid får det de behöver i tid.

Oavsett om du är en hemmafixare eller proffs, kan du lita på att Byggmax Örebro har allt du behöver för att slutföra ditt projekt. Så varför vänta? Besök deras butik idag och upptäck deras fantastiska sortiment av produkter och tjänster.

Vanliga Frågor

Vilka är öppettiderna för Byggmax i Örebro?

Byggmax i Örebro har öppet från 07:00 till 19:00 på vardagar, från 09:00 till 17:00 på lördagar och från 10:00 till 16:00 på söndagar.

Säljer Byggmax i Örebro pellets för uppvärmning?

Ja, Byggmax i Örebro säljer pellets för uppvärmning. De har flera olika sorters pellets i olika prisklasser.

Är Byggmax i Marieberg öppet på söndagar?

Ja, Byggmax i Marieberg har öppet från 10:00 till 16:00 på söndagar.

Vilket sortiment av trädgårdsprodukter erbjuds hos Byggmax?

Byggmax erbjuder ett brett sortiment av trädgårdsprodukter såsom trädgårdsredskap, växter, jord, gödsel, sten och plattor, trädgårdsbelysning och mycket mer.

Hur kan jag hitta Byggmax närmaste butik från min plats?

Du kan enkelt hitta närmaste Byggmax-butik genom att använda företagets hemsida eller mobilapp. Du kan också söka efter butiker på Google Maps eller andra karttjänster.

Finns det några särskilda erbjudanden eller kampanjer på Byggmax i Kumla?

Byggmax har regelbundna kampanjer och erbjudanden på olika produkter i alla sina butiker, inklusive i Kumla. Du kan besöka företagets hemsida eller besöka butiken för att ta del av aktuella erbjudanden.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.