...
Byggvaruhus Örebro

Byggvaruhus Örebro

Byggvaruhus i Örebro – Allt du behöver veta om byggmaterial och tillbehör

Byggvaruhus Örebro är en av de ledande byggvaruhusen i regionen. Företaget har ett brett utbud av produkter och tjänster som riktar sig till både privatpersoner och företag. Byggvaruhuset är känt för sin höga kvalitet och sina konkurrenskraftiga priser.

Med flera års erfarenhet inom branschen har Byggvaruhus Örebro etablerat sig som en pålitlig och pålitlig partner för alla som söker byggmaterial och verktyg. Företaget har ett stort sortiment av produkter och tjänster som omfattar allt från byggmaterial och verktyg till trädgårdsprodukter och heminredning. Dessutom erbjuder Byggvaruhus Örebro ett brett utbud av professionella tjänster, inklusive utbildning och rådgivning, för att hjälpa sina kunder att få ut det mesta av sina projekt.

  • Byggvaruhus Örebro är en av de ledande byggvaruhusen i regionen med ett brett utbud av produkter och tjänster.
  • Företaget är känt för sin höga kvalitet och konkurrenskraftiga priser.
  • Byggvaruhus Örebro erbjuder professionella tjänster, inklusive utbildning och rådgivning, för att hjälpa sina kunder att få ut det mesta av sina projekt.

Byggvaruhus i Örebro

Byggvaruhus Örebro är en av de ledande byggvaruhusen i Örebro-området. Butiken erbjuder ett brett sortiment av produkter för bygg- och renoveringsprojekt, inklusive verktyg, material och tillbehör.

Varuhuset har ett stort utbud av kända varumärken, inklusive Bauhaus, XL-Bygg, Beijer Byggmaterial, Byggmax, Hornbach, K-Rauta, K-Bygg, AB Karl Hedin Bygghandel och Skånska Byggvaror.

Byggvaruhus Örebro har också ett team av kunniga och erfarna medarbetare som är redo att hjälpa kunderna med allt från produktval till installationstips.

Förutom att erbjuda högkvalitativa produkter och utmärkt kundservice, är Byggvaruhus Örebro också engagerade i att främja hållbarhet och miljömedvetenhet. Butiken erbjuder ett brett utbud av miljövänliga produkter och arbetar aktivt för att minska sin egen miljöpåverkan.

Sammanfattningsvis är Byggvaruhus Örebro en pålitlig och pålitlig partner för alla bygg- och renoveringsprojekt i Örebro-området.

Öppettider och Service

Byggvaruhus Örebro är en av de mest pålitliga byggvaruhandlarna i Örebro. De är kända för sin utmärkta kundservice och högkvalitativa produkter. Här är en översikt över deras öppettider och service.

Vardagar

Byggvaruhus Örebro är öppet från måndag till fredag från kl. 07:00 till kl. 19:00. Under dessa tider kan kunderna köpa produkter från butiken och få hjälp av personalen. Kundtjänsten är också tillgänglig under dessa tider, och kunderna kan få hjälp med frågor om produkter eller beställningar.

Helger

På lördagar är Byggvaruhus Örebro öppet från kl. 09:00 till kl. 16:00. Under söndagar är butiken stängd. Under helgerna kan kunderna fortfarande köpa produkter från butiken, men kundtjänsten är inte tillgänglig.

Byggvaruhus Örebro har också en onlinebutik där kunderna kan köpa produkter dygnet runt. Kundservice är också tillgänglig online, och kunderna kan få hjälp med frågor om produkter eller beställningar.

För att kontakta Byggvaruhus Örebro kan kunderna ringa på telefonnumret som finns på deras hemsida. Kundtjänsten är tillgänglig under öppettiderna. Kunderna kan också skicka ett meddelande via kontaktformuläret på hemsidan.

Produktsortiment och Tjänster

Byggvaruhus Örebro är en välkänd butik som erbjuder ett brett sortiment av byggvaror och tjänster för både privatpersoner och företag. Butiken har ett stort antal produkter online och i fysiska butiker, med allt från byggmaterial och verktyg till bänkskivor och färg.

Byggmaterial och Verktyg

Byggvaruhus Örebro har ett omfattande utbud av byggsortiment, inklusive virke, fönster, golv, tapeter, kakel och klinker. Butiken erbjuder även ett brett utbud av olika typer av golv, inklusive fanérgolv, laminatgolv, parkettgolv och trägolv. Kunderna kan välja mellan olika materialval, färger och mönster för att hitta den perfekta lösningen för deras projekt.

För att hjälpa kunderna att få jobbet gjort, erbjuder Byggvaruhus Örebro även ett stort utbud av verktyg och tillbehör. Kunderna kan hitta allt från handverktyg till elverktyg, och butiken har också ett brett utbud av olika typer av färg och målarverktyg.

Tjänster och Kundupplevelse

Förutom att erbjuda ett brett sortiment av byggvaror, erbjuder Byggvaruhus Örebro också olika tjänster för att hjälpa kunderna att få jobbet gjort. Butiken erbjuder kapning och färgblandning, liksom leverans och transport av produkter. Kunderna kan också dra nytta av olika workshops som erbjuds i butiken för att lära sig mer om olika byggtekniker och produkter.

Byggvaruhus Örebro är dedikerade till att ge sina kunder den bästa möjliga kundupplevelsen. Butiken har en lättanvänd webbplats där kunderna kan beställa produkter online, och butiken har också en kunnig personal som är redo att hjälpa kunderna med alla frågor eller problem de kan ha. Med ett brett sortiment av produkter och tjänster, är Byggvaruhus Örebro det perfekta valet för alla som behöver byggvaror till sina projekt.

Digital Närvaro och Onlinehandel

Byggvaruhus Örebro har en stark digital närvaro och erbjuder sina produkter online. Genom att besöka deras hemsida kan kunderna enkelt söka efter produkter och lägga beställningar.

Det finns ett brett utbud av produkter online, inklusive allt från byggmaterial till verktyg och tillbehör. Kunderna kan enkelt söka efter produkter genom att använda sökfunktionen eller navigera genom kategorierna.

Beställningsprocessen är enkel och smidig. Kunderna kan lägga sina produkter i varukorgen och slutföra beställningen med bara några klick. Det finns också möjlighet att välja mellan olika leveransalternativ, inklusive hemleverans eller upphämtning i butik.

Byggvaruhus Örebro har ett dedikerat team som arbetar med onlinehandeln för att säkerställa att kunderna får den bästa möjliga upplevelsen. Genom att erbjuda enkel navigering, snabb leverans och högkvalitativa produkter online, har Byggvaruhus Örebro blivit en av de mest pålitliga leverantörerna av byggmaterial och tillbehör online.

Sammanfattningsvis, genom att erbjuda enkel navigering, snabb leverans och högkvalitativa produkter online, har Byggvaruhus Örebro skapat en stark digital närvaro och har blivit en av de mest pålitliga leverantörerna av byggmaterial och tillbehör online.

Hållbarhet och Innovation

Byggvaruhus Örebro är en föregångare inom hållbarhet och innovation inom byggbranschen. Företaget har en stark miljöprofil och strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom olika initiativ och teknologisk utveckling.

Miljöinitiativ

Byggvaruhus Örebro har vidtagit flera hållbarhetsinitiativ för att minska sin miljöpåverkan. Företaget har bland annat implementerat återvinningssystem för material som papper, plast och metall. De har också infört en policy för att minimera sitt avfall och energiförbrukning i butikerna genom att använda energieffektiva belysningssystem och klimatsmarta kyl- och frysar.

Företaget har också ett starkt engagemang för att främja hållbarhet i samhället. De stödjer olika initiativ som främjar återvinning och miljövänliga alternativ. Byggvaruhus Örebro är också en av de första byggvaruhusen i Sverige som har infört VR-teknologi för att hjälpa kunderna att visualisera sina byggprojekt på ett mer hållbart sätt.

Teknologisk Utveckling

Byggvaruhus Örebro har också en stark inriktning på teknologisk utveckling för att främja hållbarhet. Företaget har investerat i avancerade teknologier för att minska sin miljöpåverkan och förbättra kundernas upplevelse. De har infört ett avancerat system för att övervaka och reglera temperaturen och luftfuktigheten i butikerna för att minska energiförbrukningen.

Byggvaruhus Örebro har också infört en avancerad logistikplattform för att optimera transporterna och minska utsläppen från sina leveranser. Företaget har också utvecklat en innovativ produktlinje med miljövänliga alternativ som är tillverkade av återvunnet material och som är mer hållbara än traditionella produkter.

Byggvaruhus Örebro är en föregångare inom hållbarhet och innovation inom byggbranschen. Företaget har vidtagit flera hållbarhetsinitiativ och investerat i teknologisk utveckling för att minska sin miljöpåverkan och förbättra kundernas upplevelse.

Företagsinformation

Byggvaruhus Örebro är ett svenskt företag som är specialiserat på att tillhandahålla byggmaterial och verktyg till både privatpersoner och företag. Företaget grundades år 1984 och har sedan dess expanderat och etablerat sig som en av de ledande byggvaruhusen i Sverige.

Adresser och Kontakt

Byggvaruhus Örebro har flera butiker runt om i Sverige, inklusive en butik på Boställsvägen 8 i Örebro. Förutom fysiska butiker har företaget också en webbshop där kunder kan beställa byggmaterial och verktyg online. Kontaktuppgifter för företaget finns tillgängliga på deras hemsida och inkluderar telefonnummer och e-postadresser för olika avdelningar.

Entreprenörskap och Partnerskap

Byggvaruhus Örebro samarbetar med flera olika leverantörer och kedjor för att kunna erbjuda ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg till sina kunder. Företaget arbetar också med entreprenörer för att kunna erbjuda tjänster som byggprojekt och installationer. Byggvaruhus Örebro är verksamt inom SNI-kod 4752, vilket innebär att de tillhandahåller byggvaror och material till konsumenter och företag.

Sammanfattningsvis är Byggvaruhus Örebro en pålitlig och erfaren leverantör av byggmaterial och verktyg. Med flera butiker runt om i Sverige och en webbshop är företaget lättillgängligt för kunderna. Genom samarbeten med leverantörer och entreprenörer kan Byggvaruhus Örebro erbjuda ett brett sortiment av produkter och tjänster till sina kunder.

Kundengagemang och Evenemang

Byggvaruhus Örebro är ständigt engagerade i att förbättra kundupplevelsen genom att erbjuda olika evenemang och aktiviteter som är relevanta för kunderna. Genom att engagera kunderna på olika sätt strävar Byggvaruhus Örebro efter att skapa en positiv upplevelse och öka kundlojaliteten.

För att öka kundengagemanget och skapa en positiv atmosfär, arrangerar Byggvaruhus Örebro olika evenemang som är relevanta för kunderna. Dessa evenemang inkluderar allt från workshops och seminarier till produktlanseringar och underhållningsevent. Genom att erbjuda dessa evenemang strävar Byggvaruhus Örebro efter att skapa en engagerande och interaktiv miljö där kunderna kan lära sig mer om produkterna, träffa likasinnade människor och ha roligt.

Byggvaruhus Örebro har ett starkt fokus på kundupplevelsen och strävar efter att erbjuda en högkvalitativ service. Genom att lyssna på kundernas feedback och omdömen, kan Byggvaruhus Örebro förbättra sina produkter och tjänster för att bättre tillgodose kundernas behov. Omdömen och feedback från kunderna är därför viktiga för Byggvaruhus Örebro och de arbetar ständigt med att förbättra sin service.

Sammanfattningsvis, genom att erbjuda olika evenemang och aktiviteter, samt genom att lyssna på kundernas feedback och omdömen, strävar Byggvaruhus Örebro efter att erbjuda en högkvalitativ service och skapa en positiv kundupplevelse.

Professionella Tjänster och Utbildning

Byggvaruhus Örebro erbjuder ett brett utbud av professionella tjänster och utbildningar för hantverkare och entreprenörer. Dessa tjänster och utbildningar är av högsta kvalitet och är utformade för att möta behoven och kraven hos yrkesverksamma inom byggbranschen.

För Hantverkare och Entreprenörer

Byggvaruhus Örebro erbjuder ett brett utbud av tjänster för hantverkare och entreprenörer. Dessa tjänster inkluderar allt från rådgivning och planering till leverans av material och verktyg. Byggvaruhuset har också ett stort lager av byggmaterial och verktyg som är tillgängliga för köp.

Byggvaruhus Örebro är väl medvetna om de utmaningar som hantverkare och entreprenörer står inför och strävar efter att erbjuda de bästa lösningarna för att underlätta deras arbete. De har också ett stort utbud av tjänster som är utformade för att hjälpa till att förbättra produktiviteten och effektiviteten hos hantverkare och entreprenörer.

Utbildningsinitiativ

Byggvaruhus Örebro erbjuder också utbildningsinitiativ för yrkesverksamma inom byggbranschen. Dessa utbildningar är utformade för att hjälpa yrkesverksamma att förbättra sina färdigheter och öka sin kunskap inom olika områden inom byggbranschen.

Byggvaruhus Örebro strävar efter att erbjuda utbildningar som är relevanta och praktiska för yrkesverksamma inom byggbranschen. De har ett brett utbud av utbildningar som täcker allt från grundläggande byggteknik till avancerade tekniker och metoder.

Slutligen, Byggvaruhus Örebro är engagerade i att erbjuda en hög nivå av service till sina kunder. De har ett antal lediga tjänster för yrkesverksamma inom byggbranschen och strävar efter att erbjuda de bästa möjliga karriärmöjligheterna för sina anställda.

Kundsegment

Byggvaruhus Örebro är en av de största byggvaruhusen i Örebroregionen som erbjuder ett brett utbud av byggmaterial och tillbehör för både privatkunder och professionella. Byggvaruhuset strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Privatkunder

Byggvaruhus Örebro är ett populärt val för privatkunder som söker högkvalitativa byggmaterial och tillbehör till rimliga priser. Byggvaruhuset erbjuder ett brett utbud av produkter för hemförbättringsprojekt, inklusive färg, tapeter, golv, dörrar, fönster och mycket mer. Kundtjänsten är tillgänglig för att hjälpa kunderna att hitta rätt produkter för deras projekt och svara på eventuella frågor.

Professionella

Byggvaruhus Örebro är också ett populärt val för professionella som söker högkvalitativa byggmaterial och tillbehör. Byggvaruhuset har ett stort utbud av produkter för professionella, inklusive byggmaterial, verktyg, maskiner och mycket mer. Byggvaruhuset strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och snabb leverans för att möta professionella kunders krav på effektivitet och produktivitet.

Oavsett om man är en privatkund eller en professionell, kan man lita på Byggvaruhus Örebro för högkvalitativa produkter och utmärkt kundservice.

Vanliga Frågor

Vilka öppettider gäller för Byggmax i Marieberg?

Byggmax i Marieberg har öppet mellan kl. 07:00 och 20:00 på vardagar, mellan kl. 09:00 och 18:00 på lördagar, och mellan kl. 10:00 och 18:00 på söndagar.

Hur hittar jag K-Rautas öppettider i Örebro?

K-Rautas öppettider i Örebro kan hittas på deras hemsida eller genom att ringa deras kundtjänst. Butiken har öppet mellan kl. 07:00 och 19:00 på vardagar, mellan kl. 09:00 och 18:00 på lördagar, och mellan kl. 10:00 och 18:00 på söndagar.

Vad har K-Bygg för sortiment jämfört med andra byggvaruhus i Örebro?

K-Bygg erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial, verktyg och färgprodukter för både proffs och hemmafixare. De har ett stort utbud av trämaterial och andra byggvaror, samt ett brett sortiment av verktyg och maskiner.

Vilka produkter erbjuder Jula i Örebro för hemmafixare?

Jula i Örebro erbjuder ett brett sortiment av produkter för hemmafixare, inklusive verktyg, trädgårdsredskap, färgprodukter, elartiklar och mycket mer. De har också ett stort utbud av produkter för bil och fritid.

Finns det någon Karl Hedin Bygghandel i närheten av Örebro?

Ja, det finns flera Karl Hedin Bygghandel-butiker i närheten av Örebro, inklusive i Kumla, Lindesberg och Nora. Deras öppettider kan variera beroende på butik.

Vilka byggvaruhus erbjuder de bästa priserna i Örebro-regionen?

Priserna på byggvaror kan variera beroende på produkt och butik. Det kan vara värt att jämföra priser mellan olika byggvaruhus för att hitta de bästa priserna. Vanliga byggvaruhus i Örebro-regionen inkluderar Byggmax, K-Rauta, Jula och Karl Hedin Bygghandel.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.