...
Gävle

Byggmax Gävle

Byggmax Gävle är en populär byggvaruhus i Gävle som erbjuder ett brett utbud av byggmaterial och produkter till låga priser. De har en fysisk butik där kunder kan besöka för att hitta allt de behöver för sina byggprojekt, samt en online webbplats där tusentals produkter finns tillgängliga för leverans direkt till dörren. Byggmax Gävle är en del av Byggmax AB, ett företag som har varit aktivt sedan 2003 och har flera butiker över hela Sverige.

Butiken är belägen på Atlasgatan 11 och har generösa öppettider för att erbjuda bästa möjliga service till sina kunder. Måndag till fredag är butiken öppen mellan kl. 7:00 och 19:00, medan de har öppet mellan kl. 9:00 och 16:00 på lördagar och kl. 10:00 och 16:00 på söndagar. Genom att erbjuda sådana flexibla öppettider kan Byggmax Gävle säkerställa att kunderna alltid kan hitta tid att besöka butiken, oavsett sina arbetstider eller personliga förpliktelser.

Förutom det stora urvalet av byggmaterial och produkter, strävar Byggmax Gävle efter att sätta kundens behov i fokus, genom att erbjuda expertrådgivning och högkvalitativ kundservice. Med fokus på att erbjuda ett konkurrenskraftigt utbud av varor och tjänster är Byggmax Gävle ett optimalt val för både amatör- och professionella byggare.

Genom att erbjuda sådana flexibla öppettider kan Byggmax Gävle säkerställa att kunderna alltid kan hitta tid att besöka butiken, oavsett sina arbetstider eller personliga förpliktelser.
Genom att erbjuda sådana flexibla öppettider kan Byggmax Gävle säkerställa att kunderna alltid kan hitta tid att besöka butiken, oavsett sina arbetstider eller personliga förpliktelser.

Byggmax Gävle

Byggmax Gävle är en populär byggvaruhus som ligger på Atlasgatan 11 i Gävle, Sverige. Det erbjuder ett brett utbud av byggmaterial och -produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Byggmax är välkänt för sin kundvänliga service och kunnig personal, vilket gör det enkelt för kunder att få hjälp och råd när de behöver det.

Öppettider

Byggmax Gävle har generösa öppettider som gör det enkelt för kunderna att besöka butiken. Öppettiderna för Byggmax Gävle är:

 • Måndag: 7:00 – 19:00
 • Tisdag: 7:00 – 19:00
 • Onsdag: 7:00 – 19:00
 • Torsdag: 7:00 – 19:00
 • Fredag: 7:00 – 19:00
 • Lördag: 9:00 – 16:00
 • Söndag: 10:00 – 16:00

Företaget Byggmax AB har funnits sedan 2003 och har för närvarande över 1 100 anställda. Byggmax Gävle är bara en av de 73 verksamheter som Byggmax har runt om i Sverige. För kunder som bor utanför Gävle finns även andra butiker, till exempel Byggmax i Falun och Örebro.

Byggmax Gävle är ett utmärkt alternativ för kunder som söker byggmaterial och -produkter av hög kvalitet i Gävleområdet. Med dess centrala position på Atlasgatan 11 är det enkelt att hitta och besöka butiken. Dessutom, med generösa öppettider och ett brett utbud av produkter, är Byggmax Gävle en bekväm lösning för alla typer av byggprojekt.

Produkter och Tjänster

Byggmax Gävle erbjuder ett brett utbud av byggvaror och produkter för både professionella och hemmafixare. I sortimentet hittar man allt från verktyg, brädor, färg, skruv och lim till andra byggvaror som behövs för att genomföra både stora och små byggprojekt.

Låga Priser

Byggmax Gävle har som mål att erbjuda kvalitetsprodukter till ständigt låga priser. Kunderna kan dra nytta av låga priser på byggvaror genom att ta del av rabatter, kampanjer och reor som erbjuds. Genom att erbjuda låga priser och god kvalitet på produkterna lockar Byggmax Gävle många kunder från både yrkesbyggare och hemmafixare.

Kampanjer och Reor

För att ytterligare attrahera kunder och göra det mer förmånligt att handla byggvaror hos Byggmax Gävle, anordnar de regelbundet kampanjer och reor. Dessa kampanjer och reor inkluderar erbjudanden på både standardprodukter och tillfälliga partier, såsom andra-sortering. Genom att hålla utkik efter aktuella kampanjer och reor kan kunderna göra ännu bättre affärer på redan låga priser.

Med Byggmax Gävles fokus på att erbjuda kvalitetsprodukter till låga priser, tillsammans med regelbundna kampanjer och reor, är det en attraktiv plats för att handla byggvaror för både professionella och amatörbyggare.

Byggprojekt och Självservice

Byggmax Gävle är en ledande aktör inom byggvarubran. De erbjuder ett brett utbud av byggmaterial, verktyg och inspiration för att hjälpa kunder med sina byggprojekt. Genom att besöka deras hemsida kan man hitta information om öppettider samt adress till butiken.

För att underlätta planering och genomförande av byggprojekt erbjuder Gävle kommun en självserviceportal där företag kan anmäla intresse för att få information om kommunens planerade byggprojekt och markanvisningar. Detta kan vara värdefull information för dem som söker efter möjligheter att delta i lokala byggprojekt eller för att utöka sin verksamhet.

När det kommer till byggprojekt i Gävle, är det flertalet som är både pågående och planerade. Ett exempel är det nya bostadsområdet i Södra Hemlingby, där kommunen samarbetar med flera byggaktörer för att skapa en attraktiv och modern stadsdel med olika boendeformer som lägenheter, radhus, parhus och villor.

Det är viktigt att ha bra verktyg och kvalitativa material för att lyckas med sina byggprojekt. Hos Byggmax Gävle finns det möjlighet att hitta allt från virke, kakel och färg till verktyg och maskiner. Genom att använda deras supportportal kan man få hjälp med frågor kring produkter, köp och leverans.

Sammantaget, Byggmax Gävle och Gävle kommuns självservice är resurser som underlättar arbetet med byggprojekt i regionen. Med tillgång till rätt verktyg, material och information om lokala byggprojekt kan man öka sina chanser att lyckas med sitt byggande.

Byggmax Online

Byggmax erbjuder en omfattande näthandel där kunderna kan hitta en mängd olika byggvaror och verktyg. Med en enkel webbplats kan kunderna snabbt och enkelt navigera för att hitta de produkter de behöver för sina byggprojekt eller för mindre hemmafix.

När det gäller virke kan kunderna utforska Byggmax sortiment av virke, brädor och plankor med prisgaranti, snabb leverans, kända varumärken och öppet köp i ett år. Det gör det enkelt att välja rätt material för alla typer av projekt, oavsett om det handlar om att bygga en altan, uppföra ett trädhus eller för att renovera inomhus.

För de kunder som behöver verktyg och maskiner finns en separat sektion på Byggmax hemsida där man kan hitta allt från skruvdragare till slipmaskiner och borr. Det finns även användbar information om produkterna, vilket gör det enklare att välja rätt verktyg för jobbet.

Sammantaget är Byggmax online-butik en utmärkt resurs för både professionella och hobbysnickare. Med lättåtkomliga varor, omfattande produktinformation och enkel navigering ger det kunderna möjligheten att handla bekvämt hemifrån och få sina byggvaror och verktyg levererade direkt till dörren.

Byggmax i Andra Städer

Byggmax är inte bara populärt i Gävle utan också i andra städer i Sverige. Företaget har butiker i större städer, såsom Stockholm, Göteborg och Malmö. Genom åren har Byggmax etablerat sig som en av de mest kända bygghandlarna i Sverige.

Byggmax och Andra Bygghandlar

Förutom Byggmax finns det flera andra bygghandlar i Sverige som erbjuder liknande produkter och tjänster. Här är några av de mest kända konkurrenterna:

 • Bauhaus: Med närvaro i flera städer, inklusive Stockholm, Göteborg och Malmö, erbjuder Bauhaus ett brett sortiment av byggmaterial och hushållsprodukter.
 • Beijer: Beijer är en annan populär bygghandel, med butiker över hela landet. De erbjuder allt från byggvaror till VVS och elprodukter.
 • Hornbach: Denna tyska byggvaruhuskedja har etablerat sig i Sverige och möter konkurrensen genom att erbjuda ett brett utbud av produkter för både hemmet och trädgården.
 • Swedol: Swedol specialiserar sig på att sälja verktyg, maskiner och arbetskläder till yrkesverksamma. De har butiker i bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö.
 • Skånska Byggvaror: Det här företaget har över 30 års erfarenhet av byggbranschen och erbjuder allt du behöver för att bygga och renovera ditt hem. Skånska Byggvaror finns också i Malmö.
 • K-Rauta: K-Rauta är en finsk bygghandel som finns i Sverige, med butiker i Stockholm och Göteborg. De erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial, inredning och trädgårdsprodukter.
 • Systembolaget: Även om Systembolaget inte är en bygghandel, så är det värt att nämna att deras butiker ofta ligger i närheten av byggvaruhus som Byggmax och Bauhaus, vilket kan vara bekvämt för kunder som vill kombinera sina ärenden.

Alla dessa bygghandlar erbjuder olika produkter och tjänster som kan passa kunder med olika behov och preferenser. Oavsett vilken bygghandel man väljer är det viktigt att jämföra priser och kvalitet för att göra det bästa valet för sitt projekt.

Byggmax Butik

Byggmax Gävle är en populär byggvaruhus som erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och tillbehör för både hemmafixare och proffs. Butiken är belägen på Atlasgatan 11, 802 86 Gävle. Med sina generösa öppettider, måndag till fredag 07:00-19:00, lördag 09:00-16:00 och söndag 10:00-16:00, är det enkelt att besöka butiken när det passar just dig.

Själva butiken är utformad för att kunderna enkelt ska kunna hitta och navigera mellan olika avdelningar och produkter. Det finns även hjälpsam personal till hands för att svara på frågor och ge råd om de olika byggvarorna.

Byggmax Gävle har ett stort utbud av byggmaterial, verktyg, färg, golv och kakel samt trädgårdsprodukter. Detta omfattande sortiment gör det möjligt för kunderna att hitta allt de behöver för sina bygg- och renoveringsprojekt på ett och samma ställe. Dessutom erbjuder butiken kvalitetsprodukter till låga priser, vilket gör det till ett ekonomiskt val för både hushåll och företag.

För att göra inköpsupplevelsen ännu smidigare erbjuder Byggmax Gävle även online-shopping där kunderna kan beställa produkter direkt från hemsidan och få dem levererade hem, eller hämta upp dem i butiken. Det finns även regelbundna rabatter och erbjudanden som kunderna kan ta del av för att få ännu bättre priser på sina inköp.

Sammanfattningsvis är Byggmax Gävle en utmärkt butik för att handla byggvaror och tillbehör. Med sitt generösa öppettider, stora sortiment och konkurrenskraftiga priser är det en idealisk plats att besöka för alla som planerar att genomföra bygg- eller renoveringsprojekt.

Vanliga frågor

Vilka öppettider har Byggmax i Gävle?

Byggmax i Gävle har öppet måndag till fredag från 07:00 till 19:00, lördagar från 09:00 till 16:00 och söndagar från 10:00 till 16:00 Byggmax Gävle öppettider.

Vilka byggmaterial finns att köpa på Byggmax Gävle?

Byggmax Gävle erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial för både inomhus- och utomhusprojekt. Du hittar allt från virke, isolering och färg till trädgårdsprodukter, verktyg och inredning.

Finns det några erbjudanden på Byggmax Gävle just nu?

Erbjudanden och kampanjer kan variera över tid. För att få aktuell information om aktuella erbjudanden på Byggmax Gävle rekommenderas det att besöka deras webbplats eller butik för de senaste erbjudandena.

Hur kan jag kontakta Byggmax Gävle?

Du kan kontakta Byggmax Gävle genom att ringa deras telefonnummer 0771-89 00 89 eller besöka deras supportcenter.

Vilka tjänster erbjuder Byggmax Gävle för hem och trädgård?

Byggmax Gävle erbjuder flera tjänster för hem och trädgård, till exempel kapning av virke och skivor i butiken samt möjligheten att boka en släpvagn. Mer information hittar du på deras support-sida.

Hur hittar jag till Byggmax Gävle från centrum?

Byggmax Gävle ligger på Atlasgatan 11, 802 86 Gävle. För att hitta vägbeskrivning från centrum rekommenderas att använda en karttjänst som Google Maps eller ett GPS-system i bilen.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.