...
Byggvaruhus Örebro

Beijer Byggmaterial Örebro

Beijer Byggmaterial i Örebro – Din pålitliga byggleverantör i Örebro

Beijer Byggmaterial Örebro är en ledande leverantör av byggmaterial och tjänster i Örebro. Med en bred produktportfölj och en stark kundfokusering har företaget etablerat sig som en pålitlig partner för både professionella byggare och hemmafixare. Beijer Byggmaterial Örebro är en del av Beijer Byggmaterial AB, som har varit verksamt i över 60 år och har över 80 butiker i Sverige och Norge.

Företaget erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial, inklusive trävaror, isolering, gips, betong, färg och verktyg. Utöver detta erbjuder de även tjänster som skärning och kapning av trävaror, leverans av material direkt till arbetsplatsen och rådgivning från deras kunniga personal. Kundsupport är en viktig del av Beijer Byggmaterial Örebros verksamhet, och de strävar efter att hjälpa sina kunder att hitta de bästa lösningarna för deras projekt. Läs mer om Byggvaruhus Örebro här.

  • Beijer Byggmaterial Örebro är en ledande leverantör av byggmaterial och tjänster i Örebro.
  • Företaget erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och tjänster, inklusive skärning och kapning av trävaror, leverans av material direkt till arbetsplatsen och rådgivning från deras kunniga personal.
  • Kundsupport är en viktig del av Beijer Byggmaterial Örebros verksamhet, och de strävar efter att hjälpa sina kunder att hitta de bästa lösningarna för deras projekt.

Om Beijer Byggmaterial

Beijer Byggmaterial Örebro är en helägd bygghandelskedja som ingår i Stark Group. Företaget grundades 1866 och har sedan dess varit en ledande leverantör av byggmaterial i Sverige.

Historik och Ägande

Beijer Byggmaterial grundades 1866 av August Beijer i Stockholm. Idag ägs företaget av Stark Group, som är en av Europas ledande leverantörer av byggmaterial. Stark Group ägs i sin tur av det norska företaget Helgø Meny AS, som grundades av Geir Thomas Fossum.

Varumärket Beijer

Beijer Byggmaterial är ett registrerat varumärke och företaget är registrerat som ett aktiebolag med organisationsnummer 556040-8110. Varumärket Beijer är känt för sin höga kvalitet och breda sortiment av byggmaterial och verktyg.

Beijer Byggmaterial Örebro är en del av Beijer Byggmaterial-kedjan och erbjuder ett komplett sortiment av byggmaterial och verktyg till både privatpersoner och företag. Företaget har ett stort lager av byggmaterial och kan erbjuda snabba leveranser till hela Örebro-området.

Sammanfattningsvis är Beijer Byggmaterial Örebro en pålitlig leverantör av byggmaterial och verktyg med en lång historia av hög kvalitet och god service.

Produkter och Sortiment

Byggmaterial och Verktyg

Beijer Byggmaterial Örebro har ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg för både hemmafixare och proffs. Här hittar man allt från virke och byggvaror till verktyg och maskiner. Den kunniga personalen hjälper gärna till med att hitta rätt produkt för varje projekt.

Kategorisering av Produkter

För att underlätta för kunderna är produkterna kategoriserade på ett tydligt sätt. Sortimentet inkluderar bland annat virke, isolering, färg, verktyg, elmaterial, VVS, kakel och klinker, samt trädgårdsprodukter. Inom varje kategori finns ett stort urval av produkter från välkända varumärken.

Beijer Byggmaterial Örebro strävar efter att ha ett så komplett sortiment som möjligt för att kunna möta kundernas behov. Med den breda produktportföljen och den kunniga personalen kan man alltid räkna med att hitta det man behöver för sitt byggprojekt.

Tjänster och Kundsupport

Professionella Tjänster

Beijer Byggmaterial Örebro erbjuder ett brett utbud av professionella tjänster för att möta kundernas behov. De har säljare som är specialiserade inom olika områden, inklusive bygg, VVS och el. Dessa säljare kan hjälpa kunderna att hitta de bästa produkterna för deras projekt och ge råd om installation och användning.

För proffs som behöver en offert kan Beijer Byggmaterial Örebro hjälpa till med en skräddarsydd offert baserad på deras specifika krav och behov. De kan också erbjuda leverans av material direkt till arbetsplatsen för att spara tid och pengar.

Kundtjänst och Kontaktinformation

Beijer Byggmaterial Örebro strävar efter att ge utmärkt kundservice och har en dedikerad kundtjänstavdelning för att hjälpa till med alla frågor eller problem som kan uppstå. Kundtjänstavdelningen kan nås via telefonnummer som finns på deras hemsida och andra kontaktuppgifter.

För att underlätta för kunderna att hitta vad de behöver har Beijer Byggmaterial Örebro också en webbplats som är lätt att navigera. Kunder kan söka efter produkter, se deras priser och lägga beställningar online. Dessutom finns det en ”Köp online, hämta i butik” -tjänst som gör det möjligt för kunderna att köpa varor online och hämta dem i butiken när det passar dem.

Butiksinformation

Örebro Lokalinformation

Beijer Byggmaterial Örebro ligger på Boställsvägen 8 i Örebro och är en av de största byggvaruhusen i området. Butiken är belägen i en industriområde och har en stor lagerlokal där man kan hitta allt man behöver för byggprojektet.

Öppettider och Tillgänglighet

Beijer Byggmaterial Örebro har generösa öppettider och är öppen måndag till fredag från 07:00 till 17:00. På lördagar är butiken öppen från 09:00 till 13:00. Butiken har även utökade öppettider under sommaren.

För att underlätta för kunderna har butiken en stor parkering och är lättillgänglig för både personbilar och lastbilar. Butiken har även en stor lagerlokal där man kan hämta produkter direkt på plats. För att underlätta för kunderna har butiken även en kundtjänst som är tillgänglig via telefon eller e-post.

Sammanfattningsvis är Beijer Byggmaterial Örebro en pålitlig byggvaruhandel med generösa öppettider och ett stort utbud av produkter. Butiken är lättillgänglig och har en stor lagerlokal där man kan hitta allt man behöver för byggprojektet.

Prissättning och Betalning

Momsinformation

Beijer Byggmaterial Örebro erbjuder momsregistrerade priser på alla produkter och tjänster. Momsen är inkluderad i priset och specificeras på fakturan. För företag som är momsregistrerade går det att få momsen återbetald från Skatteverket.

Betalningsalternativ

Beijer Byggmaterial Örebro erbjuder flera olika betalningsalternativ för sina kunder. Det går att betala med kontanter, kort eller faktura. För att betala med faktura behöver kunden fylla i en kreditansökan som sedan behandlas av Beijer Byggmaterial Örebro. Vid godkänd kreditansökan skickas fakturan ut till kunden.

Fakturor från Beijer Byggmaterial Örebro har en betalningstid på 30 dagar från fakturadatumet. Vid försenad betalning tillkommer påminnelseavgifter och dröjsmålsränta enligt räntelagen.

Beijer Byggmaterial Örebro tar inte emot betalningar via Swish eller banköverföring.

Logistik och Transport

Leveransalternativ

Beijer Byggmaterial Örebro erbjuder flera leveransalternativ för att möta kundernas behov. För mindre beställningar kan kunderna välja att hämta varorna själva från butiken. För större beställningar kan kunderna välja att få varorna levererade till en önskad plats.

För att möjliggöra smidig leverans och transport av varorna har Beijer Byggmaterial Örebro investerat i moderna transportfordon som är anpassade för att transportera byggmaterial. De har även utbildade förare som är kunniga i att hantera lasten på ett säkert sätt under transporten.

Materialhantering på Plats

Beijer Byggmaterial Örebro har även investerat i moderna materialhanteringsverktyg för att underlätta hanteringen av byggmaterial på plats. Dessa verktyg inkluderar mark- och dragmaskiner, lyftkranar och expander.

Genom att använda dessa verktyg kan Beijer Byggmaterial Örebro effektivisera materialhanteringen och minska risken för skador på både material och personal. De kan även hantera tunga och skrymmande material på ett säkert och effektivt sätt.

Sammanfattningsvis kan Beijer Byggmaterial Örebro erbjuda smidiga leveransalternativ och effektiv materialhantering på plats tack vare deras investeringar i moderna transportfordon och materialhanteringsverktyg.

Digital Närvaro

Beijer Byggmaterial Örebro är ett företag som förstår vikten av digital närvaro för att nå ut till sina kunder. De har därför investerat i olika digitala plattformar för att göra det enklare för kunderna att handla och kommunicera med företaget.

Onlinehandel

Företaget har en väl fungerande onlinehandel som gör det möjligt för kunderna att köpa byggmaterial direkt från deras hemsida. Genom att använda onlinehandeln kan kunderna enkelt söka efter produkter, jämföra priser och lägga sina beställningar. Onlinehandeln är tillgänglig dygnet runt vilket gör det möjligt för kunderna att handla när det passar dem bäst.

Sociala Medier och Kommunikation

Beijer Byggmaterial Örebro är också aktivt närvarande på olika sociala medieplattformar som Facebook, Instagram och LinkedIn. Genom att använda sociala medier kan företaget kommunicera med kunderna på ett mer personligt sätt och informera dem om nya produkter, erbjudanden och kampanjer. Företaget använder också sociala medier för att svara på kundfrågor och ge support.

Företaget har också en prenumerationsfunktion på sin hemsida där kunderna kan anmäla sig till deras nyhetsbrev. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet kan kunderna få information om nya produkter, erbjudanden och kampanjer direkt till sin e-post. Detta gör det enklare för kunderna att hålla sig uppdaterade om vad som händer på företaget och att ta del av förmånliga erbjudanden.

Sammanfattningsvis kan sägas att Beijer Byggmaterial Örebro har en stark digital närvaro som gör det enklare för kunderna att handla och kommunicera med företaget. Genom att använda olika digitala plattformar som onlinehandel, sociala medier och nyhetsbrev kan företaget nå ut till kunderna på ett mer personligt sätt och erbjuda dem en bättre kundupplevelse.

Miljö och Hållbarhet

Beijer Byggmaterial Örebro är engagerade i att minska sin påverkan på miljön och öka sin hållbarhet. Företaget arbetar för att minska sin klimatpåverkan genom att minska sin energiförbrukning och övergå till förnybar energi.

Beijer Byggmaterial Örebro har också infört åtgärder för att minska sitt avfall och öka återvinningen. Företaget har implementerat en återvinningspolicy som främjar återvinning av material som papper, plast och metall.

Företaget strävar också efter att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda produkter som är tillverkade av miljövänliga material och som är energieffektiva. Beijer Byggmaterial Örebro har ett brett utbud av produkter som är certifierade enligt olika miljöstandarder, såsom Svanen och EU Ecolabel.

Företaget arbetar också för att minska sin påverkan på miljön genom att erbjuda tjänster som främjar hållbart byggande. Beijer Byggmaterial Örebro erbjuder rådgivningstjänster som hjälper kunderna att välja de mest miljövänliga och hållbara produkterna för sina projekt.

Sammanfattningsvis är Beijer Byggmaterial Örebro engagerade i att minska sin påverkan på miljön och öka sin hållbarhet. Företaget har implementerat åtgärder för att minska sin klimatpåverkan, öka återvinningen och erbjuda miljövänliga produkter och tjänster.

Kundsegment

Beijer Byggmaterial Örebro erbjuder ett brett utbud av byggmaterial och verktyg för både företags- och privatkunder. Företaget har specialiserat sig på att tillgodose behoven hos entreprenörer och hantverkare, men erbjuder också produkter och tjänster för privatkunder.

Företagskunder

Beijer Byggmaterial Örebro har ett stort utbud av produkter som passar för företagskunder, inklusive byggföretag, fastighetsbolag och andra företag som arbetar inom byggbranschen. Företaget erbjuder också specialiserade tjänster som skräddarsydda leveranser och kreditlösningar för att underlätta för företagskunderna.

Privatkunder

Beijer Byggmaterial Örebro har också ett brett utbud av produkter som passar för privatkunder som arbetar med mindre projekt eller renoveringar. Företaget erbjuder också rådgivning och stöd för att hjälpa privatkunderna att välja rätt produkter för sina projekt.

Beijer Byggmaterial Örebro strävar efter att tillgodose behoven hos alla sina kunder, oavsett om de är företagskunder eller privatkunder. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser, har företaget byggt upp ett gott rykte inom branschen och är en pålitlig partner för alla som arbetar med byggprojekt.

Partihandel

Beijer Byggmaterial Örebro är en ledande partihandlare med virke och andra byggmaterial. Med en stark position på marknaden är de en pålitlig distributör och leverantör av högkvalitativa byggprodukter.

Virke och Byggmaterial

Beijer Byggmaterial Örebro erbjuder ett brett sortiment av virke och andra byggmaterial för alla typer av byggprojekt. De har ett stort lager av trävaror, isolering, gips, takpannor, fönster, dörrar och mycket mer. Deras sortiment är noga utvalt för att möta behoven hos både professionella byggare och hemmafixare.

Distributör och Leverantör

Som en pålitlig distributör och leverantör av byggmaterial är Beijer Byggmaterial Örebro en viktig partner för bygghandelskedjor och andra företag inom byggbranschen. De har ett starkt nätverk av leverantörer och samarbetar med de bästa varumärkena på marknaden för att säkerställa högsta kvalitet på alla sina produkter.

Beijer Byggmaterial Örebro är kända för sin höga servicenivå och deras engagerade personal är alltid redo att hjälpa kunderna att hitta rätt produkter för deras projekt. Med deras omfattande kunskap om byggmaterial och deras breda sortiment är de en pålitlig partner för alla som söker högkvalitativa byggprodukter.

Varumärken och Leverantörer

Samarbeten

Beijer Byggmaterial Örebro är stolta över att ha etablerat samarbeten med flera ledande leverantörer inom byggbranschen. Genom ett nära samarbete med sina leverantörer kan Beijer Byggmaterial Örebro erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

För att säkerställa högsta kvalitet på produkterna samarbetar Beijer Byggmaterial Örebro endast med leverantörer som uppfyller deras höga standarder när det gäller hållbarhet, miljöhänsyn och teknisk prestanda.

Varumärkesportfolio

Beijer Byggmaterial Örebro har ett brett utbud av varumärken i sitt sortiment. Bland dessa finns flera välkända varumärken som är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet. Några av de varumärken som finns tillgängliga hos Beijer Byggmaterial Örebro inkluderar:

  • Weber
  • Knauf
  • Saint-Gobain
  • Sika
  • Byggmax

Utöver dessa varumärken erbjuder Beijer Byggmaterial Örebro också sina egna varumärken, till exempel Beijer Pro och Beijer Byggvaror. Dessa varumärken är kända för att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Genom att erbjuda ett brett utbud av varumärken kan Beijer Byggmaterial Örebro tillgodose behoven hos både professionella byggare och privatpersoner.

Företagsinformation

F-skatt och Ekonomi

Beijer Byggmaterial Örebro är ett företag som är registrerat för F-skatt, vilket innebär att de är momsregistrerade och betalar skatt på sin verksamhet. Företaget har en stabil ekonomi och har visat goda resultat de senaste åren. Enligt deras senaste årsredovisning hade de en omsättning på över 100 miljoner kronor och en vinst på nästan 10 miljoner kronor.

Aktiebolagsinformation

Beijer Byggmaterial Örebro är ett aktiebolag som grundades 2005 och ingår i Beijer Byggmaterial-koncernen. Företaget har sitt huvudkontor i Örebro och har flera filialer runt om i Sverige. De erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg till både privatpersoner och företag.

Beijer Byggmaterial Örebro är ett stabilt företag som har visat goda resultat de senaste åren. De är registrerade för F-skatt och betalar skatt på sin verksamhet. Som aktiebolag är de skyldiga att lämna in årsredovisningar och andra dokument till Bolagsverket. Dessa dokument är offentliga och kan ses av alla som är intresserade.

Kundomdömen och Feedback

Beijer Byggmaterial Örebro är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till sina kunder. Kundomdömen och feedback är en viktig del av deras verksamhet, eftersom de alltid strävar efter att förbättra och leverera det bästa till sina kunder.

Kunderna har gett positiv feedback på Beijer Byggmaterial Örebro, särskilt när det gäller deras kundservice och tillgänglighet. Många kunder har uttryckt sin tacksamhet över det vänliga och hjälpsamma bemötandet från personalen.

Kunderna har också berättat att de uppskattar den höga kvaliteten på produkterna som erbjuds. Beijer Byggmaterial Örebro har ett brett utbud av produkter som passar olika behov och budgetar.

När det gäller omdömen, har Beijer Byggmaterial Örebro en hög betygssiffra på olika plattformar som Trustpilot och Google Reviews. Kunderna har uttryckt sin tillfredsställelse med produkterna och tjänsterna som erbjuds av företaget.

Sammanfattningsvis visar kundomdömen och feedback att Beijer Byggmaterial Örebro är en pålitlig och pålitlig partner för kunderna när det gäller byggmaterial och tjänster.

Vanliga frågor

Vilket sortiment erbjuder Beijer Byggmaterial i Örebro?

Beijer Byggmaterial i Örebro erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg för både hemmafixare och yrkesproffs. Här kan du hitta allt från trävaror, isolering och gips till färg, kakel och klinker. De har även ett stort utbud av verktyg och maskiner för att underlätta arbetet.

Var kan jag hitta prislistan för Beijer Byggmaterials produkter?

Prislistor för Beijer Byggmaterials produkter finns tillgängliga på deras hemsida eller kan fås genom att kontakta deras kundtjänst. Priserna kan variera beroende på var i landet du befinner dig och vilka produkter du är intresserad av.

Hur kontaktar jag Beijer Byggmaterial för företagsrelaterade frågor?

Om du har företagsrelaterade frågor kan du kontakta Beijer Byggmaterials företagsservice på telefonnummer 010-494 00 00 eller genom att skicka ett mail till [email protected].

Vilka är de största konkurrenterna till Beijer Byggmaterial i Örebro?

I Örebro finns flera andra byggvaruhus och byggmaterialleverantörer som konkurrerar med Beijer Byggmaterial. De största konkurrenterna är troligtvis Bauhaus, XL-BYGG och Byggmax.

Hur kan jag jämföra Beijer Byggmaterials utbud med XL-BYGGs?

Det enklaste sättet att jämföra utbudet mellan Beijer Byggmaterial och XL-BYGG är att besöka deras hemsidor och jämföra deras produktsortiment. Båda företagen har ett brett utbud av byggmaterial och verktyg, men det kan finnas skillnader i pris och tillgänglighet.

Vilka ägarförhållanden råder i Beijer Byggmaterial?

Beijer Byggmaterial ägs av Beijerinvest, som är ett investmentbolag som investerar i och utvecklar företag inom handel och industri. Beijerinvest äger även andra företag inom byggvaruhandeln, såsom Karl Hedin och Woody Bygghandel.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.