...
Byggvaruhus Örebro

Bauhaus Örebro

Bauhaus Örebro – Allt du behöver veta

Bauhaus Örebro är en av de ledande byggvaruhuskedjorna i Sverige med en stor och varierad produktportfölj. Bauhaus Örebro har en bred kundbas och erbjuder allt från byggmaterial till trädgårdsprodukter och hushållsartiklar. Sedan etableringen har företaget haft en stark närvaro på marknaden och har en hög grad av kundnöjdhet.

Bauhaus Örebro startade sin verksamhet i Sverige 1997 och har sedan dess vuxit till en av de största byggvaruhuskedjorna i landet. Företaget har en stark närvaro i hela Sverige och har etablerat sig som en pålitlig och pålitlig leverantör av byggvaror och hushållsartiklar. Bauhaus Örebro är en del av den globala Bauhaus-kedjan som har verksamhet i flera länder runt om i världen.

Bauhaus Örebro är en av de mest populära byggvaruhuskedjorna i Sverige och erbjuder en mängd olika produkter och tjänster för kunderna. Företaget har ett brett sortiment av produkter, inklusive byggmaterial, trädgårdsprodukter och hushållsartiklar. Bauhaus Örebro har också en kundklubb som ger medlemmarna tillgång till exklusiva erbjudanden och rabatter. Läs om Byggvaruhus i Örebro här.

  • Bauhaus Örebro är en av de ledande byggvaruhuskedjorna i Sverige med en bred produktportfölj.
  • Företaget har en stark närvaro i hela Sverige och har etablerat sig som en pålitlig leverantör av byggvaror och hushållsartiklar.
  • Bauhaus Örebro erbjuder en mängd olika produkter och tjänster inklusive byggmaterial, trädgårdsprodukter och hushållsartiklar och har en kundklubb som ger medlemmarna tillgång till exklusiva erbjudanden och rabatter.

Historia och Bakgrund

Bauhaus Ursprung i Tyskland

Bauhaus är en tysk rörelse som grundades av Walter Gropius i Weimar 1919. Rörelsen var en skola för konstnärer, arkitekter och designers som ville utforska modernistisk design och arkitektur. Bauhaus var en av de mest inflytelserika rörelserna inom modernistisk design och har haft en stor påverkan på designvärlden sedan dess.

Expansion till Sverige

Bauhaus expanderade till Sverige 1990 och har sedan dess varit en viktig aktör inom bygg- och trädgårdsbranschen. Bauhaus Örebro är en av de butiker som har varit med sedan starten och har blivit en populär destination för kunder som söker högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Bauhaus Örebro har ett brett sortiment av bygg- och trädgårdsprodukter, inklusive verktyg, färg, kakel, golv, trädgårdsprodukter och mycket mer. Butiken har också ett vänligt och kunnigt personal som är redo att hjälpa kunderna med allt de behöver.

Bauhaus har en stark närvaro i Sverige och fortsätter att växa och utvecklas. Med sin höga kvalitet på produkter och tjänster är Bauhaus en viktig aktör inom bygg- och trädgårdsbranschen i Sverige.

Bauhaus i Örebro

Bauhaus Örebro är en byggvaruhuskedja som erbjuder ett brett utbud av produkter för hem och trädgård. Bauhaus Örebro ligger på Västhagagatan 1 i Örebro och är lättillgängligt för kunder som kommer med bil eller kollektivtrafik.

Läge och Tillgänglighet

Bauhaus Örebro ligger i Västhaga industriområde, cirka 2 kilometer från Örebro centrum. Byggvaruhuset är lättillgängligt för kunder som kommer med bil, med gratis parkering på plats. För de som föredrar kollektivtrafik finns det flera busslinjer som stannar i närheten av Bauhaus Örebro.

Öppettider Örebro

Bauhaus Örebro har generösa öppettider för att möta kundernas behov. Butiken är öppen från måndag till fredag mellan kl. 07.00 och 20.00, på lördagar mellan kl. 09.00 och 18.00 och på söndagar mellan kl. 10.00 och 18.00.

Bauhaus Örebro har ett stort utbud av produkter för hem och trädgård, och erbjuder även tjänster som hemleverans och montering. Kunder kan förvänta sig att hitta allt från verktyg och byggmaterial till trädgårdsprodukter och inredning. Bauhaus Örebro strävar efter att erbjuda hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Tjänster och Kundklubben

Serviceutbud

Bauhaus Örebro erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hjälpa sina kunder att fullfölja sina projekt på ett smidigt sätt. De har en mångsidig verkstad där kunderna kan få hjälp med att skära till material, skruva och montera möbler, och mycket mer. Personalen på Bauhaus Örebro är kunnig och hjälpsam, och de strävar alltid efter att ge utmärkt service till sina kunder.

Bauhaus Premium Kundklubben

Bauhaus Premium Kundklubben är en förmånsklubb som ger medlemmarna exklusiva erbjudanden och rabatter på utvalda produkter. Medlemmarna får tillgång till en mängd olika förmåner, inklusive gratis frakt på beställningar över 500 kronor, personliga erbjudanden och inbjudningar till speciella evenemang. För att bli medlem i Bauhaus Premium Kundklubben behöver man bara registrera sig på deras hemsida eller i butiken.

Bauhaus Örebro strävar alltid efter att ge sina kunder den bästa möjliga servicen och att erbjuda konkurrenskraftiga priser på högkvalitativa produkter. Kundklubben är ett perfekt sätt för kunderna att spara pengar och dra nytta av exklusiva erbjudanden.

Produktsortiment

Bauhaus Örebro har ett brett sortiment av byggvaror och trädgårdsartiklar till förmånliga priser. Här finns allt från trä och verktyg till färg och tapeter.

Byggvaror och Trädgårdsartiklar

Bauhaus Örebro erbjuder ett stort utbud av byggvaror och trädgårdsartiklar av hög kvalitet. Här hittar man allt från virke och plåt till trädgårdsmöbler och grillar. Sortimentet är noggrant utvalt för att möta kundernas behov och önskemål.

Varunummer och Omdöme

Alla produkter på Bauhaus Örebro är noga utvalda och testade för att garantera hög kvalitet och prestanda. Varje produkt har ett unikt varunummer som gör det enkelt att hitta och köpa rätt produkt. Dessutom kan kunderna lämna omdömen om produkterna på hemsidan, vilket gör det lättare att välja rätt produkt för sina behov.

Bauhaus Örebro är en pålitlig och professionell leverantör av byggvaror och trädgårdsartiklar. Med ett brett sortiment av hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser är det en av de bästa platserna att handla för alla som söker efter byggvaror och trädgårdsartiklar.

Inspiration och Erbjudanden

Bauhaus Örebro är en butik som erbjuder ett brett utbud av produkter för både hem och trädgård. Butiken är känd för att ha hög kvalitet på sina produkter och för att erbjuda konkurrenskraftiga priser.

Butiken är också en plats för inspiration och idéer. Här kan man hitta allt från tips på hur man kan inreda sitt hem till hur man kan göra sin trädgård mer trivsam. Personalen på Bauhaus Örebro är kunnig och hjälpsam, och kan alltid ge råd och tips om olika projekt.

För den som är på jakt efter bra erbjudanden är Bauhaus Örebro definitivt värt ett besök. Butiken har ofta kampanjer och reor på olika produkter, vilket gör att man kan göra riktigt bra affärer. Dessutom har man möjlighet att samla poäng på sitt Bauhaus-kort, vilket ger bonus och förmåner.

Sammanfattningsvis är Bauhaus Örebro en butik som inte bara erbjuder hög kvalitet på sina produkter, utan också är en plats för inspiration och idéer. Med sin kunniga personal och sina konkurrenskraftiga priser är det en butik som definitivt är värd ett besök för den som är på jakt efter bra erbjudanden och inspiration.

Övriga Butiker i Sverige

Butiker från Göteborg till Växjö

Bauhaus har flera butiker runtom i Sverige, och det finns ett antal butiker från Göteborg till Växjö som också erbjuder ett brett sortiment av byggvaror och heminredning.

I Göteborg hittar man Bauhaus-butiken på Säljarevägen, medan den i Hyllinge ligger på Knutpunkten. I Stockholm finns det två butiker, en på Sickla Köpkvarter och en på Kungens Kurva. I Norrköping hittar man butiken på Laxholmstorget, medan den i Sundsvall ligger på Industrivägen.

Vidare söderut finns Bauhaus-butiken i Malmö på Jägersrovägen, medan den i Löddeköpinge ligger på Väla Centrum. I Kalmar hittar man butiken på Ölandsbron, medan den i Knivsta ligger på Fyrislundsgatan. I Uddevalla finns butiken på Torp Köpcentrum, medan den i Uppsala ligger på Bolandsgatan.

Slutligen finns det Bauhaus-butiker i Västerås på Erikslund Shopping Center och i Växjö på Samarkand. Alla butiker erbjuder ett brett sortiment av byggvaror och heminredning, och har kunnig personal som kan hjälpa till med frågor och rådgivning.

Vanliga frågor

Vilket sortiment erbjuder Bauhaus i Örebro?

Bauhaus i Örebro erbjuder ett brett sortiment av produkter för hem och trädgård. Detta inkluderar allt från verktyg, byggmaterial, färg och tapeter till trädgårdsprodukter, grillar och utemöbler. För att se hela sortimentet rekommenderas det att besöka butiken eller att besöka deras hemsida.

Vad är öppettiderna för Bauhaus i Örebro?

Bauhaus i Örebro har öppet måndag till fredag från kl. 07.00 till kl. 20.00, lördag från kl. 09.00 till kl. 18.00 och söndag från kl. 10.00 till kl. 18.00. Observera att öppettiderna kan variera under helgdagar.

Hur kan jag läsa recensioner om Bauhaus i Örebro?

Det finns flera olika sätt att läsa recensioner om Bauhaus i Örebro. Enklast är att besöka deras hemsida eller använda en sökmotor för att hitta recensioner från andra kunder. Det är också möjligt att hitta recensioner på olika forum och sociala medier.

Finns det några särskilda öppettider för Bauhaus under helgdagar?

Ja, öppettiderna för Bauhaus i Örebro kan variera under helgdagar. Det rekommenderas att besöka deras hemsida eller kontakta butiken för att få aktuell information om öppettiderna under helgdagar.

Hur kontaktar jag kundtjänst hos Bauhaus?

Det finns flera olika sätt att kontakta kundtjänst hos Bauhaus. Det enklaste sättet är att besöka deras hemsida och använda kontaktformuläret eller ringa deras kundtjänst på telefonnummer 0771-80 00 00. Det är också möjligt att besöka butiken och prata med personalen.

Skiljer sig sortimentet mellan Bauhaus i Örebro och Bauhaus i Bromma?

Ja, sortimentet kan skilja sig mellan olika Bauhaus-butiker. Det beror på storleken på butiken och efterfrågan från kunderna i området. För att se hela sortimentet rekommenderas det att besöka butiken eller att besöka deras hemsida.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.