...
Gävle

Ica Maxi Gävle

ICA Maxi Gävle är en populär stormarknad som erbjuder ett brett sortiment av produkter för att möta kundernas behov. Här kan man hitta allt från vardagsfavoriter och helgmat till köksredskap och hemmaprylar. Med låga ordinarie priser och riktigt bra erbjudanden är det en destination värd att besöka för en enklare vardag. Maxi ICA Stormarknad Gävle strävar efter att göra shoppingupplevelsen smidig och stressfri för sina kunder.

Butiken erbjuder också regelbundna kampanjer och erbjudanden för att hjälpa sina kunder att spara pengar. Dessa erbjudanden förnyas varje vecka och inkluderar en mängd olika kategorier såsom bröd, kex & bageri, djupfryst, frukt & grönt, färskvaror, hem & fritid, hälsa & skönhet, mejeri och skafferivaror. Man kan prenumerera på erbjudandena för att hålla sig uppdaterad om de senaste rabatterna och spara pengar på sina inköp.

För den som vill göra sin shopping ännu enklare erbjuder flera ICA-butiker i Gävle handla online där man kan beställa sin mat på nätet och få den levererad direkt till dörren. Detta är ett utmärkt sätt att spara tid och energi, särskilt för de som har en hektisk vardag.

Maxi ICA Stormarknad Gävle strävar efter att göra shoppingupplevelsen smidig och stressfri för sina kunder.
Maxi ICA Stormarknad Gävle strävar efter att göra shoppingupplevelsen smidig och stressfri för sina kunder.

Ica Maxi Gävle: En Översikt

Ica Maxi Gävle är en populär butik i Gävle som erbjuder ett brett utbud av varor och tjänster för att möta kundernas behov. Här finns allt från vardagsfavoriter och helgmat till köksredskap och hemmaprylar. Ica Maxi Gävle är en del av Maxi ICA Stormarknad kedjan och är känd för sina låga ordinarie priser och riktigt bra erbjudanden.

Butiken är strategiskt belägen i Gävle, vilket gör det enkelt för kunderna att nå. Maxi ICA Stormarknad Gävle erbjuder även veckovisa erbjudanden som förnyas varje vecka, vilket gör att kunderna alltid kan hitta något nytt och spännande att handla.

Förutom mat och dryck erbjuder Ica Maxi Gävle även andra tjänster såsom butiksandelar i samband med spel på ATG. Här kan kunderna ta del av experternas strategier och välja den andel som passar dem bäst.

Ica Maxi Gävle är engagerade i att erbjuda sina kunder den bästa shoppingupplevelsen. Butiken jobbar ständigt för att förbättra sina erbjudanden och service för att uppfylla kundernas förväntningar och behov.

Online Shopping på Ica Maxi Gävle

Ica Maxi Gävle erbjuder en smidig och enkel lösning för att handla mat och andra produkter online. Genom att använda Ica Maxi Gävle’s onlinebutik, kan kunderna utforska ett stort sortiment av varor, från vardagsfavoriter till helgmat, köksredskap och hemmaprylar.

Kunden kan enkelt beställa sina varor från dator, surfplatta eller mobil genom att besöka butikens hemsida. Ica Maxi Gävle erbjuder hemleverans och upphämtning, vilket gör det möjligt för kunderna att välja det alternativ som passar dem bäst. Butiken strävar efter att erbjuda låga priser, och det finns ofta erbjudanden för att göra inköpen ännu mer prisvärda.

För de som föredrar att handla i fysiska butiker finns det flera Ica Maxi-butiker i Gävle-området. De erbjuder samma stora sortiment och låga priser som onlinebutiken, så kunderna kan vara säkra på att de får samma bra köpupplevelse oavsett var de väljer att handla.

Butikens Öppettider

ICA Maxi Gävle är en populär livsmedelsbutik som erbjuder ett brett sortiment av varor och är en del av Hemlingby köpcentrum. Med anpassade öppettider för att möta kundernas behov är ICA Maxi Gävle en pålitlig källa för alla dina shoppingbehov.

Butiken är öppen sju dagar i veckan, vilket ger dig möjlighet att handla på en tid som passar dig bäst. Öppettiderna för ICA Maxi Gävle är följande:

  • Måndag till fredag: kl. 07:00 till 22:00
  • Lördag och söndag: kl. 07:00 till 22:00

Eventuella avvikelser i öppettiderna, som under helgdagar, kan förekomma. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla butikens aktuella öppettider innan du besöker dem.

Med dessa generösa öppettider kan du enkelt planera dina shoppingturer kring ditt liv och schema. Oavsett om du behöver göra ett snabbt inköp efter jobbet eller utnyttja helgen för att fylla på hemmets förråd, är ICA Maxi Gävle tillgängligt för att göra det möjligt.

Sortiment och Erbjudanden

På Maxi ICA Stormarknad Gävle, finns det en mängd olika sortiment av varor för alla typer av kunder. Kunden kan hitta allt från frukt och färskvaror till delikatesser och bröd. Butiken erbjuder även ett brett utbud av kaffe och skafferivaror, samt personliga erbjudanden som möter individuella behov och smaker.

Några av de sortiment som finns tillgängliga på ICA Maxi Gävle inkluderar:

  • Frukt: Fräscha frukter av säsong och kvalitet.
  • Kaffe: Ett stort urval av kaffemärken och kaffesorter som bryggkaffe, espressobönor och snabbkaffe.
  • Färskvaror: Kött, fisk, mejerivaror och ägg producerade nära och på ett hållbart sätt.
  • Delikatesser: Gourmetmat, exklusiva ostar och charkuterier för att förgylla din måltid.
  • Skafferivaror: Basvaror som pasta, ris, konserver, kryddor och mycket mer.
  • Bröd: Nybakat bröd och olika sorters bakverk, både söta och salta.

Utöver det breda sortimentet erbjuder Maxi ICA Stormarknad Gävle en uppsättning veckovisa erbjudanden på olika varor, inklusive frukt, kaffe, färskvaror, delikatesser och skafferivaror. Dessa erbjudanden bidrar till att göra kundens inköp mer kostnadseffektiva och varierade. Kunden kan också ta del av personliga erbjudanden för en ännu mer skräddarsydd shoppingupplevelse.

Med sitt omfattande sortiment, attraktiva erbjudanden och personliga anpassning står Maxi ICA Stormarknad Gävle som en stark aktör på marknaden. Deras engagemang för kvalitet och kundnöjdhet märks i alla aspekter av verksamheten.

Jobb och Karriärmöjligheter

I Gävle finns det flera möjligheter att jobba på en ICA Maxi-butik. Butiken erbjuder en mängd olika tjänster inom mat och service. För att hitta lediga tjänster på ICA Maxi Gävle kan man besöka deras karriärsida. Här presenteras de aktuella lediga tjänsterna och information om hur man skickar in sin ansökan.

Att jobba på ICA Maxi innebär att man får en bred erfarenhet av både mat och kundservice. Det finns möjligheter att arbeta inom olika områden såsom kassa, chark, färskvaror, frukt och grönt och liknande. Förutom ICA Maxi Gävle finns det även andra ICA-butiker i Gävle att skicka in en ansökan till, om man har ett intresse av att arbeta inom dagligvaruhandeln.

En arbetsplats som ICA Maxi prioriterar utvecklingsmöjligheter för sina medarbetare och strävar efter att vara en inkluderande arbetsmiljö. ICA Gruppen erbjuder dessutom lediga jobb inom andra branscher, såsom apotek, bank, försäkring och fastigheter. Dessa tjänster kan sökas via ICA Gruppen karriär.

Sammanfattningsvis erbjuder ICA Maxi Gävle och andra ICA-butiker i staden en mängd jobb- och karriärmöjligheter för den som har en passion för mat och service. Genom att följa de länkar som nämns ovan kan man enkelt hitta lediga jobb och skicka in sin ansökan.

Vanliga frågor

Vilka är öppettiderna för ICA Maxi Gävle?

ICA Maxi Gävle har generösa öppettider för att erbjuda dig en bekväm och smidig shoppingupplevelse. Besök deras hemsida för aktuella öppettider.

Finns det pensionärsrabatter på ICA Maxi Gävle?

Det är möjligt att det erbjuds pensionärsrabatter på ICA Maxi Gävle. För mer information om specifika rabatter och erbjudanden, kontakta butiken direkt eller besök deras hemsida.

Vilka aktuella erbjudanden finns på ICA Maxi Gävle?

För att se vilka aktuella erbjudanden som är tillgängliga på ICA Maxi Gävle kan du besöka deras hemsida. Där hittar du information om veckans erbjudanden samt andra aktuella kampanjer.

Kan man handla online på ICA Maxi Gävle?

Ja, du kan handla online på ICA Maxi Gävle. Butiken erbjuder en smidig och praktisk e-handelstjänst där du kan välja mellan att hämta dina varor i butiken eller få dem levererade till din dörr. Besök butikens hemsida för mer information om e-handel och leveransalternativ.

Hur kan jag kontakta kundtjänst för ICA Maxi Gävle?

För att kontakta kundtjänst för ICA Maxi Gävle kan du skicka ett mejl till [email protected] eller ringa butiken på telefonnummer 026-657700. Du kan även besöka deras kontaktsida för fler kontaktuppgifter.

Finns det en ICA Maxi i Sandviken?

För att se om det finns en ICA Maxi i Sandviken eller i närheten, besök ICA hemsida och använd sökfunktionen för att hitta en butik som motsvarar dina behov.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.