...
Byggvaruhus Örebro

K-Rauta Örebro

K-Rauta i Örebro – Allt du behöver för ditt nästa byggprojekt

K-Rauta Örebro är en av de mest populära byggvaruhusen i Örebro, Sverige. Det är en del av K-Rauta-kedjan, som är en av de största byggvaruhuskedjorna i Norden. K-Rauta Örebro erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för både hemmafixare och yrkesproffs.

Det finns ett stort utbud av produkter tillgängliga på K-Rauta Örebro, inklusive verktyg, färg, tapeter, golvbeläggningar, badrumstillbehör, trädgårdsartiklar och mycket mer. K-Rauta Örebro har också ett antal tjänster som kan hjälpa kunderna att slutföra sina projekt på ett effektivt sätt. Dessa tjänster inkluderar skärning av trä, nyckelservice, transport och leverans. Läs mer om Byggvaruhus Örebro här.

  • K-Rauta Örebro är en av de mest populära byggvaruhusen i Örebro, Sverige.
  • K-Rauta Örebro erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för både hemmafixare och yrkesproffs.
  • K-Rauta Örebro har också ett antal tjänster som kan hjälpa kunderna att slutföra sina projekt på ett effektivt sätt.

Om K-Rauta Örebro

Historik och Bakgrund

K-Rauta Örebro är en välkänd varuhuskedja i Sverige som specialiserar sig på försäljning av byggmaterial och verktyg. Kedjan har funnits i över 60 år och har en stark närvaro i hela landet, med butiker i städer som Eskilstuna, Kungens Kurva, Linköping, Stockholm, Malmö, Mölndal, Göteborg, Norrköping, Uppsala och Södertälje.

Varuhusets Betydelse

K-Rauta Örebro är ett av de mest populära varuhusen i Örebro, med ett brett utbud av produkter och tjänster för både yrkesverksamma och privatpersoner. Varuhuset är känt för sin höga kvalitet och sitt engagemang för kundservice, vilket har gjort det till en av de mest pålitliga leverantörerna av byggmaterial och verktyg i regionen.

Lokalisering och Tillgänglighet

K-Rauta Örebro ligger på en strategiskt viktig adress i staden, vilket gör det lättillgängligt för kunder från hela regionen. Varuhuset ligger på Örebrovägen 36 och är lätt att nå från motorvägen E20. Det finns också goda förbindelser med kollektivtrafiken, med flera busslinjer som stannar nära varuhuset.

Sammanfattningsvis är K-Rauta Örebro en pålitlig och kvalitativ leverantör av byggmaterial och verktyg i Örebroregionen. Med sin starka närvaro i hela landet och sitt engagemang för kundservice är det en av de mest populära varuhuskedjorna i Sverige.

Produkter och Tjänster

K-Rauta Örebro erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster som passar alla projekt, stora som små. Nedan följer en översikt över de olika kategorierna och vad de har att erbjuda.

Byggmaterial och Verktyg

K-Rauta Örebro har ett omfattande utbud av byggmaterial och verktyg för alla slags projekt. Oavsett om du ska bygga om ditt hem eller genomföra ett större byggprojekt så hittar du allt du behöver här. De har ett stort utbud av vägg- och takpaneler, samt akustikpaneler för att förbättra ljudmiljön i ditt hem. För att underlätta arbetet har de också ett brett sortiment av maskiner och tillbehör.

Trädgård och Utemiljö

För dig som vill skapa en vacker trädgård eller förbättra din uteplats har K-Rauta Örebro ett stort utbud av produkter för trädgård och utemiljö. Här hittar du allt från trädgårdsmöbler och grillar till växter och trädgårdsredskap.

Badrum och VVS

K-Rauta Örebro har ett brett sortiment av produkter för badrum och VVS. Här hittar du allt från badkar och duschar till toaletter och handfat. De har också ett stort utbud av badrumstillbehör som handduksstänger och toalettpappershållare.

Belysning och Elektronik

För att skapa rätt stämning i ditt hem eller för att förbättra din elektronik har K-Rauta Örebro ett brett sortiment av belysning och elektronikprodukter. Här hittar du allt från lampor och armaturer till TV-apparater och högtalare.

K-Rauta Örebro har allt du behöver för att genomföra ditt projekt på ett smidigt och effektivt sätt. Med deras breda sortiment av produkter och tjänster kan du vara säker på att du hittar det du behöver för att lyckas med ditt hemmaprojekt.

Service och Kundsupport

K-Rauta Örebro är en av de mest pålitliga butikerna för hemmaprojekt i regionen. Med sin omfattande erfarenhet och expertis inom branschen, har K-Rauta Örebro alltid varit känd för sin högkvalitativa service och kundsupport.

Rådgivning för Projekt

K-Rauta Örebro erbjuder en omfattande rådgivningstjänst för projekt, som är tillgänglig för alla kunder. Butiken har en erfaren personal som kan hjälpa kunderna att välja rätt produkter för deras projekt och ge dem tips och råd om hur man kan genomföra det på bästa sätt. Kunderna kan också få hjälp med att beräkna materialbehov och kostnader för sina projekt.

Kundtjänst och Kontaktuppgifter

K-Rauta Örebro har en välorganiserad kundtjänst som alltid är redo att svara på kundernas frågor och hjälpa dem med eventuella problem. Kundtjänsten kan nås via telefon eller e-post, och butiken har också en chattfunktion på sin webbplats där kunderna kan få hjälp direkt. Telefonnumret till K-Rauta Örebro är 019-15 60 00.

Leveransalternativ

K-Rauta Örebro erbjuder flera olika leveransalternativ för sina kunder. Kunderna kan välja att hämta sina produkter i butiken eller få dem levererade direkt till sin dörr. Butiken har också en snabb leveransservice för kunder som behöver sina produkter så snabbt som möjligt.

Sammanfattningsvis är K-Rauta Örebro en pålitlig butik för hemmaprojekt som erbjuder högkvalitativ service och kundsupport. Med sin omfattande rådgivningstjänst, välorganiserade kundtjänst och flera leveransalternativ, är K-Rauta Örebro det självklara valet för alla som behöver hjälp med sina hemmaprojekt.

Erbjudanden och Försäljning

K-Rauta Örebro är en populär destination för personer som söker efter högkvalitativa produkter för hem och trädgård. Butiken är känd för sina fantastiska erbjudanden och försäljning som gör det möjligt för kunderna att köpa produkter till ett överkomligt pris.

Aktuella Kampanjer

K-Rauta Örebro har alltid aktuella kampanjer på produkter som passar för alla hem och trädgårdar. För tillfället finns det flera kampanjer som är värda att uppmärksamma. Till exempel, om du köper en produkt för minst 2000 kr, får du en rabatt på 500 kr. Detta är ett fantastiskt erbjudande för alla som behöver köpa flera produkter på en gång.

Säsongsrelaterade Produkter

K-Rauta Örebro har ett stort utbud av säsongsrelaterade produkter som passar för alla årstider. För trädgårdsälskare finns det ett brett utbud av produkter som hjälper till att skapa den perfekta trädgården. Under sommaren är det möjligt att hitta allt från utemöbler och grillar till trädgårdsredskap och växter.

För personer som söker efter produkter till hemmet finns det också ett stort utbud av produkter att välja mellan. K-Rauta Örebro har allt från färg och tapeter till verktyg och byggmaterial. Butiken har även ett brett utbud av elektroniska produkter som passar för alla hem.

K-Rauta Örebro är en butik som är känd för sina fantastiska erbjudanden och försäljning. Butiken har ett stort utbud av produkter som passar för alla hem och trädgårdar. Med aktuella kampanjer och säsongsrelaterade produkter är det möjligt att hitta allt som behövs för att skapa den perfekta trädgården eller hemmet.

Öppettider och Besöksinformation

Vanliga Öppettider

K-Rauta Örebro har generösa öppettider som passar de flesta kunderna. Butiken är öppen från måndag till fredag mellan klockan 07:00 och 21:00. På lördagar är butiken öppen mellan klockan 08:00 och 18:00, medan söndagar har något kortare öppettider mellan klockan 10:00 och 18:00.

Särskilda Öppettider

Under helgdagar och andra särskilda tillfällen kan öppettiderna variera. Butiken kan ha andra öppettider under jul, nyår och andra högtider. Det är alltid bra att kolla butikens hemsida eller ringa och kolla med personalen för att få exakta öppettider under dessa dagar.

Det är också värt att notera att K-Rauta har flera butiker runt om i landet, inklusive K-Rauta Kungens Kurva, K-Rauta Mölndal och K-Rauta Södertälje. Dessa butiker har sina egna öppettider, så det är alltid bra att kolla med den specifika butiken för att få exakta öppettider.

Sammanfattningsvis har K-Rauta Örebro generösa öppettider som passar de flesta kunderna. Under helgdagar och andra särskilda tillfällen kan öppettiderna variera, så det är alltid bra att kolla med butiken för att få exakta öppettider.

Vanliga frågor

Vilka produkter kan man hitta hos K-Rauta i Örebro?

K-Rauta i Örebro erbjuder ett brett sortiment av produkter för både hemmafixare och proffs. Här kan man hitta allt från verktyg och maskiner till färg och tapeter. Dessutom finns det ett stort utbud av byggmaterial, el- och VVS-produkter samt trädgårdsutrustning.

Har någon av K-Rauta butikerna i närheten av Örebro lagts ner nyligen?

Nej, alla K-Rauta butiker i närheten av Örebro är fortfarande öppna och välkomnar kunder.

Har K-Rauta i Örebro samma sortiment som Bauhaus eller Byggmax?

K-Rauta i Örebro erbjuder ett liknande sortiment som Bauhaus och Byggmax, men med vissa skillnader. K-Rauta har till exempel ett större utbud av trädgårdsprodukter och verktyg, medan Bauhaus har ett bredare sortiment av inredningsprodukter. Byggmax å andra sidan fokuserar mer på byggmaterial och har ett mindre utbud av verktyg och trädgårdsprodukter.

Vilka tjänster erbjuder K-Rauta i Örebro jämfört med andra byggmarknader?

K-Rauta i Örebro erbjuder flera tjänster för att underlätta för kunderna, såsom hemleverans, hyra av verktyg och maskiner samt skärning av trä och glas. Dessutom har K-Rauta en egen kundklubb med förmåner och erbjudanden.

Hur skiljer sig K-Rauta i Marieberg från andra K-Rauta butiker?

K-Rauta i Marieberg är en av de största K-Rauta butikerna i Sverige och har ett extra stort utbud av produkter och tjänster. Här finns till exempel en stor trädgårdsavdelning och möjlighet att hyra stora maskiner som grävmaskiner och liftar.

Finns det några planer på att byta namn på K-Rauta butiker i Sverige?

Nej, det finns inga planer på att byta namn på K-Rauta butiker i Sverige. K-Rauta är en etablerad varumärke som har funnits i Sverige i över 30 år och fortsätter att vara en av de ledande byggvaruhuskedjorna i landet.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.