...
Näringsliv

Innovativa Lösningar för Framtidens Utmaningar

Applion Nordic AB – Innovativa Lösningar för Framtidens Utmaningar

Applion Nordic AB är ett svenskt företag som har gjort sig ett namn genom att erbjuda innovativa appbaserade lösningar för både enskilda och företagskunder. Detta företag specialiserar sig på att utveckla anpassade telefoni- och webbtjänster, vilket gör det möjligt för användare att optimera sina kommunikationsverktyg oavsett bransch eller plattform. Deras breda tjänsteutbud, som sträcker sig från parkering av nummer till blockering av okända samtal, visar på deras förmåga att tillgodose olika kundbehov.

Applion Nordic AB har skapat starka partnerskap med andra ledande leverantörer, vilket gör att de konsekvent kan leverera högkvalitativa och innovativa lösningar. Trots olika kundsegment de betjänar, har deras verksamhet ibland uppmärksammats för kritik angående spamsamtal och liknande problem. De balanserar dock detta genom att kontinuerligt förnya sina tjänster och upprätthålla en stark standard för kundservice.

Med huvudkontor i Stockholm och en bred kundkrets strävar Applion Nordic AB efter att stå i framkant av digital kommunikation. Deras engagemang i egen utveckling och samarbeten talar för deras strävan att inte bara följa trender, utan också leda dem. Detta gör dem till en intressant aktör i en snabbt föränderlig teknologimarknad.

Företagsöversikt

Applion Nordic AB är ett betydande aktiebolag inom tekniksektorn, baserat i Stockholm. Företaget är specialiserat på att utveckla innovativa appbaserade lösningar och erbjuder ett brett utbud av tjänster, såsom molntjänster och kundhanteringslösningar.

Historik och bakgrund

Applion Nordic AB grundades i Stockholm och har stadigt vuxit sedan starten. Stockholm, som ligger i Stockholms län, har varit en strategiskt viktig plats för företaget tack vare dess blomstrande tekniska ekosystem. Under årens lopp har företaget expanderat sitt tjänsteutbud och förbättrat sina tekniska lösningar. Insatser har gjorts för att bygga en stark portfölj som är både innovativ och relevant för dagens affärsbehov, något som har hjälpt till att stärka deras ställning på marknaden.

Bolagsform och ägarstruktur

Applion Nordic AB är registrerat som ett aktiebolag, vilket innebär att det har ett strukturerat styrelsesystem och rapporteringskrav. Företaget har en klar ägarstruktur där befattningshavare spelar centrala roller i beslutsfattande processer. Aktiebolagsformen innebär också att utdelningar görs till aktieägare, baserat på prestation och ekonomiska resultat. Adressen till företaget är en viktig aspekt för kommunikation med aktieägare och intressenter i Stockholm och vidare i orten.

Affärsmodell och verksamhetsinriktning

Företaget fokuserar på att erbjuda digitala tjänster som molnbaserade lösningar och kundhanteringssystem. Dessa tjänster är designade för att effektivisera affärsprocesser och förbättra kundupplevelser. Verksamhetsinriktningen är tydligt centrerad kring teknisk innovation och kundfokus, vilket gör det möjligt för kunder i flera branscher att dra nytta av avancerad teknik. Applions huvudsakliga affärsmodell bygger på att skapa värde genom sina lösningar och förbättra lönsamheten för sina kunder.

Ekonomisk Information

Applion Nordic AB redovisar en måttlig omsättningstillväxt med specifika nyckeltal som belyser företagets ekonomiska situation. Betydelsefulla aspekter inkluderar bokslut, vinstmarginal och kapitalstruktur.

Resultaträkning och finansiella nyckeltal

Företagets senaste bokslut visar en omsättning på 3 235 KSEK. Årets resultat var -5 KSEK, vilket innebar en vinstmarginal på -0,1 %. Denna marginal placerar Applion Nordic som nummer 356 301 av Sveriges 753 157 aktiebolag. Trots detta har företaget sett en positiv omsättningstillväxt på 5,5 % det senaste året. Lista över nyckeltal visar hur kassalikviditet och soliditet påverkar den ekonomiska hälsan.

Bolagets kapital och skatter

Applion Nordics kapitalstruktur är stark med ett justerat eget kapital. Detta bidrar till dess ekonomiska stabilitet och potential för framtida investeringar. Företaget är momsregistrerat och har status som F-skatt. Beloppet för moms och andra skatter är välhanterat och reflekteras i företagets årsredovisning. Denna noggranna hantering av finansieringsfrågor garanterar ekonomisk effektivitet och förutsägbarhet.

Riskbedömning

Applion Nordic AB har genomgått bedömningar för att fastställa företagets riskklass. Enligt UC har företaget en specifik riskklass beroende på dess kapital och verksamhetens finansiella hälsa. Fordon och tillgångar riskklassas för att bättre hantera potentiella finansiella risker. Detta hjälper bolaget att strategiskt navigera marknaden trots osäkerhet i ekonomiska förhållanden. Riskstrategier och åtgärder implementeras för att begränsa konsekvenserna av potentiella risker.

Värdering av företaget

Applion Nordic AB använder avancerade tekniker för att bedöma sitt teoretiska företagsvärde. Dessa metoder inkluderar RIV-modellen och UCS unika värderingsmodell, vilka är centrala för att säkerställa korrekthet i bolagsvärderingar. Dessutom analyseras bolagets avkastning på eget kapital och andra ekonomiska prognoser noggrant.

RIV-modellen och UCS unika värderingsmodell

Bolaget använder RIV-modellen (Residual Income Valuation) för att bestämma sitt teoretiska värde. Denna modell fokuserar på att beräkna bolagets residualvinster genom att subtrahera kalkylräntor från nettovinsterna. Den används för att uppskatta företags aktuella bokförda substansvärden.

Förutom RIV-modellen tillämpar Applion Nordic AB även UCS unika värderingsmodell. Denna metod är känd för sin precision och hjälper i bedömningen av överavkastningsmodeller. UCS-modellen erbjuder en djup analys av potentiella framtida kassaflöden, vilket är avgörande för investerare och intressenter. Båda modellerna bidrar till en robust företagsvärdering.

Ekonomiska prognoser och värderingsmetoder

Applion Nordic AB gör noggranna prognoser om verksamhetens framtida utveckling. Analysen fokuserar särskilt på nettovinster och avkastning på eget kapital, vilket ger insikter i bolagets ekonomiska hälsa. Handlingsplaner byggs kring historiska data och framtida marknadstrender.

Prognoserna kombineras med företagets unika värderingsmodeller för att få fram ett pålitligt bolagsvärde. Kalkylräntor och residualvinster spelar en avgörande roll i dessa ekonomiska bedömningar. Genom att använda specifika prognosmetoder, kan Applion säkerställa en stabil och långsiktig tillväxt för sina aktieägare och andra intressenter.

Juridiska och administrativa uppgifter

Applion Nordic AB är ett svenskt aktiebolag med fokus på appbaserade lösningar. Företaget har sitt säte i Stockholm och erbjuder en rad tekniska tjänster. Nedan finns detaljer om deras styrelse, registrering och kontaktuppgifter.

Styrelse och ledning

Applion Nordic AB styrs av en styrelse som ansvarar för företagets strategiska riktning och övergripande beslut. Medlemmarna i styrelsen bidrar med en bred expertis inom teknisk utveckling och företagsledning. Verkställande direktören (VD) spelar en central roll i den dagliga verksamheten, och tillsammans med styrelsen strävar de efter att driva bolagets visioner och mål. En god företagskultur och ledarskap bidrar till företagets tillväxt och anseende på marknaden.

Registrering och certifikat

Företaget är registrerat under organisationsnumret 556644-1787 och har företagstypen Aktiebolag. Applion Nordic AB är registrerat för F-skatt, vilket är ett krav för verksamheter i Sverige. Dessutom innehar de relevanta certifikat som styrker deras tekniska kompetens. Företaget lämnar årligen in bokslut till Bolagsverket för att visa sitt finansiella tillstånd och eventuella justering av eget kapital.

Kontaktinformation

Applion Nordic AB huvudkontor ligger i Stockholm. Kontakt kan tas via telefon eller e-post för affärsförfrågningar. Telefonnummer och andra kontaktuppgifter är tillgängliga på företagets webbplats för att säkerställa enkel kommunikation med intressenter. Företagets postadress är viktigt för korrespondens och officiella dokument, och deras digitala närvaro hjälper till att underlätta kundinteraktion.

Redovisningsdata

Applion Nordic AB använder redovisningsdata för att skapa en grundlig ekonomisk översikt. Dessa data inkluderar årsbokslut, vilket ger en fullständig redogörelse för företagets ekonomiska ställning och verksamhet under året. Årsboksluten fungerar som en viktig komponent i analysen av företagets ekonomiska prestationer.

Viktiga Komponenten

  • Årsbokslut: Årsboksluten är avgörande för att förstå företagets ekonomiska händelser och förändringar.
  • Viss Omsättning: Omsättningen ger insikt i intäkter från försäljning, och spelar en central roll i att bedöma företagets tillväxt.

En entydig bokslutshistorik är lika viktig för att följa upp historiska ekonomiska resultat och för att förutse framtida trender. Denna historia bygger på den noggranna dokumentationen av tidigare bokslut.

Kvalitativa redovisningar är grundläggande för att säkerställa att data speglar ett rättvisande ekonomiskt läge. Det handlar om att tillhandahålla korrekt information som företag och investerare kan vara beroende av för att fatta strategiska beslut.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.